Prośba o wycenę zestawu, HELP
Witam,
chciałbym prosić o pomoc w wycenie zestawu Nintendo Switch:
- konsola Nintendo Switch Pokemon: Let's go pikachu edition + joy-con żółty + poke ball plus ( gry na konsoli: pokemon let's go pikachu, FM 19 touch
- kontroler nintendo switch pro controller
- uchwyt joy-con charging grip
- karta pamięci microSD SanDisk 128GB microSDXC Ultra 100MB/s A1 C10 UHS-I U1
- kontroler pokeball plus (nie używany w ogóle, więc Mew jest w środku)
- 2 gry : NBA Playgrounds 2, Monopoly (w folii)
Wszystko zakupione w sklepie x-kom 28.12.2018, faktura oraz gwarancja. Do wszystkiego oryginalne pudełka.
Jakość celująca, użyta z 3 razy.
Załączam zdjęcia:
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
//edit maciej_spc: Temat przeniesiony do odpowiedniej kategorii.
-
Lepiej rozcząstkuj ten zestaw i posprzedawaj osobno , bo pewnie szybciej sprzedasz niż w całości
0 Fajne! -
a jeśli chciałbym w całości to ile mogę wołać za to? 1200 - 1800 ?
0 Fajne! -
Wołać możesz ile chcesz bo nikt Ci nie zabroni :-)
Konsola nówka 1600 więc tu musisz sam wycenić ile weźmiesz.
Pro kontroler nowy sprzedałem za 180zł jakieś dwa miesiące temu - na aledrogo kosztuje 100 więcej ale nie ma chętnych
Uchwyt myślę że około 60zł jak ktoś da to będzie dobrze , bo to też nie ma brania.
Pokebal plus 150 na aledrogo za nówke i ogłoszenie wisi i wisi. Chętnych brak
Gry 130-150 ale wątpie w tą górną granice bo to słabe gry i nie dla takich gier kupuje się switcha
Karta micro jest warta niewiele
Wycena oczywiście zrobiona plus/minus bazująca na doświadczeniu , ale nie musisz się z nią zgadzać , aczkolwiek gdyby ktoś oferował za to wszystko kwoty jakie tu napisałem to ja osobiście oddałbym to wszystko bez chwili zastanowienia.
A Ty na ile sobie wyceniłeś mniej więcej? Jest duża rozbieżność?
0 Fajne! -
Fajny zestawik, gdybym miał na zbyciu 2k i parcie na konsolkę od N to bym sam wziął.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo