Promocje na gry w sklepach.

bigdo

1552397668

Temat informacyjny o okazjach na gry w sklepach. Jeśli ten temat łamie regulamin czy coś, proszę o usunięcie.

Gra PS4 The Elder Scrolls V: Skyrim Edycja Specjalna - 59,90zł.

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-the-elder-scrolls-v-skyrim-edycja-specjalna

Dla porównania taki Gamer ma wystawioną używkę za 120zł. :D

•  
    1603731989

@Typek97 po przełączeniu regionu na RPA cena za Ni no kuni spada do 32 zł :)

1 Fajne!
  •  
    1603923267

Terminator Resistance w Media Markt 59 zł dobra cena, całkiem niedawno kupiłem używkę za 50 zł

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-terminator-resistance?utm_medium=affiliate&utm_content=digidip+PL&utm_campaign=tradedoubler&utm_term=undefined&utm_source=tradedoubler

0 Fajne!
  •  
    1604683103

Ukryty Plan w Mediaexpert 18 zł zacna cena tym bardziej że nowa :)  

Przypomnę że odbiór osobisty 0 zł

https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-4/gry-playstation-4/gra-ps4-ukryty-plan-playlink?utm_medium=linktxt&utm_campaign=2020.11&utm_source=fCAdkEcDcq&utm_content=2381265

2 Fajne!
  •  
    1604684756

@Tomix gra dostępna w bardzo niewielu sklepach, ale fakt faktem - promocja warta uwagi, jeśli komuś się uda wyłapać :) 

0 Fajne!
  •  
    1604685774

Jak ją zamawiałem jakąś godzinę temu u mnie w mieście była dostępna w 3 sklepach, nie wiem jak w innych miastach nie sprawdzałem.

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1604691812

Osobiście nic nigdzie nie odbierzecie, bo sklepy są zamknięte.

0 Fajne!
  •  
    1604694130

@konewko ścisłej mówiąc - sklepy będą zamknięte od jutra i to tylko w galeriach handlowych. Zatem sklepy takie jak Media Expert w tym przypadku, które nie są w żadnym centrum handlowym powinny być otwarte 🤔 

1 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1604697716

A to zagwozdka w takim razie jak to nasz dzielny rząd rozwiązał :D

0 Fajne!
  •  
    1604698481

@mck_nysa

Zgadza się tylko te które są położone w galeriach będą zamknięte, akurat dużo sklepów Media Expert jest z lokalizowanych przy hipermarketach jak np. Auchan. Przynajmniej w takiej lokalizacji sam będę odbierał.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1604698791

@mck_nysa   Dziś dzwoniłem do ME w moim mieście w sprawie odbioru AC Valhalla we wtorek i powiedział że na dzień dzisiejszy nie mają planów zamknięcia. Dziś dostałem maila z ME o kompletowaniu przesyłki, więc myślę że normalnie będzie otwarte.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Retrogamingowa podróż do początków gier w Polsce. Recenzja książki Bajty polskie 3.0.
26 listopada 2024

Zabieramy Was w fascynującą podróż przez historię polskiego gamedevu. Sprawdźcie, co czyni tę publikację obowiązkową lekturą dla miłośników retrogamingu i historii cyfrowej rozrywki!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry