Promocje na gry w sklepach.
Temat informacyjny o okazjach na gry w sklepach. Jeśli ten temat łamie regulamin czy coś, proszę o usunięcie.
Gra PS4 The Elder Scrolls V: Skyrim Edycja Specjalna - 59,90zł.
https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-the-elder-scrolls-v-skyrim-edycja-specjalna
Dla porównania taki Gamer ma wystawioną używkę za 120zł. :D
-
@Erick0674 dobrze , dobrze. Tylko niestety kupno takiej konsoli graniczy z cudem, bo automaty wykupuja niestety. Ale powodzenia ;)
0 Fajne! -
PS4 Pro za 1200zł ze Smartem. 995 sztuk, więc jest szansa, że nie rozejdzie się w minutę. Start o północy. :)
0 Fajne! -
Cena spada, ps5 niedługo :)
0 Fajne! -
Cały czas się głowie czy szarpnąć się na premierę PS5 czy odczekać na wersję "slim" bo z reguły pierwsze wydania konsol się grzały paliły albo były wadliwe0 Fajne!
-
Ja mam jedną PS4 od premiery i nadal żadnych problemów. To nie jest tak, że na początku konsole są wadliwe. Po prostu na początku więcej się tego słyszy.
0 Fajne! -
Jakoś po przygodach z PSP PS2 i ps3 mam inne wrażenie albo miałem wielkiego pecha :D
1 Fajne! -
Sekiro na Xboxa za 52 zł z wysyłką.Edit: Nieaktualne, szybko poszło.
0 Fajne! -
Taka sama sytuacja u mnie z PS4 mam ja od nowości (ok tydzien po premierze) do tej pory śmiga wszystko elegancko. Jeśli dbasz o konsolkę nie stoi zakurzona i czyścisz ja w środku to sam jestem w szoku ze po takim czasie ona dalej cichutko chodzi bez zacięć ani problemów ??
0 Fajne! -
Assassin's Creed The Ezio Collection na PS4 za 50zł.
1 Fajne! -
PS4 pro+FIFA 19 1349 wiem że za chwilę blach friday i premiera ps5
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo