Pomysł na dział poświęcony szukaniu "Znajomych do Gier"

Konto usunięte

Konto usunięte

1553990928

Hej !

W świetle ostatnich tygodni i uruchomieniu nowego , fantastycznego serwisu do wymieniania się grami oprócz pisania o ulubionych tytułach oraz sprzęcie uważam, że dobrym pomysłem byłoby dodanie nowej zakładki na forum dla osób poszukujących znajomych do wszelakich gier na konsole i PC.Patrząc na forum widzę, że strona stara się być lepszym GT a tego mi tam zawsze brakowało, by byłą opcja aby móc znaleźć osobę do zwykłego pogrania i spędzenia czasu niż do wbicia trofek. Wydaje mi się że, takie rozwiązanie jeszcze bardziej by zacieśniło znajomości między użytkownikowi i dało FUN !

Co o tym sądzicie? Osobiście wydaje mi się to bardzo fajnym pomysłem ale zdaje sobie sprawę z wysiłku który musi pójść na zaaplikowanie takiej opcji jak i samo zaangażowanie użytkowników może być niskie i niewarte włożonego wysiłku.

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1554012516

Dziękujemy za sugestię. Oczywiście forum zostanie jeszcze rozbudowane, więc weźmiemy ten pomysł pod uwagę. Po prostu na ten moment skupiamy się na najważniejszych aspektach i na tym, żeby serwis funkcjonował jak najlepiej. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1554055678

@BomBon Świetny pomysł :) Dodamy nowy dział w kategorii Gry na forum. Liczę, że będziesz pierwszym aktywnym uczestnikiem dyskusji! :P

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1554062070
    Moim zdaniem to jest dobry pomysł mam nadzieję że Admin to sobie zanotuje.
    0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1554067612

A jak będzie z tym tematem dla kolekcjonerów? :v

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1554072883

@BomBon @Mati92 Dodaliśmy na forum w dziale Gry, kategorie "Wspólna gra". Zapraszam wszystkich do aktywności :)

@dawid2601 A dokładniej jaką kategorię masz na myśli? Musiała mi umknąć dyskusja na ten temat. Jeśli możesz opisz proszę dokładniej co byś w niej widział. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1554101488

@andreo.spc Może nie kategorię, ale zwyczajnie temat w stylu oddam, przyjmę tzn. mam na myśli założenie tematu, w którym będzie można napisać np. kupię figurki z serii Assassin's Creed itp. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1554105387

@andreo.spc myślę , że chodzi o coś w stylu „giełda” czyli kategorie kupię , sprzedam , wymienię z akcesoriami , konsolami czy  kolekcjonerką.

Też o tym pisałem już wcześniej.

Wiem , wiem odpisałeś wtedy :-) Dodacie to jak ogarniecie ważniejsze sprawy. Rozumie to i nie ponaglam :-)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1554110963

@maciek4281 Konsol itp. nie miałem na myśli, bo widziałem, że już była mowa gdzieś o sprzęcie. Bardziej chodziło mi o figurki, steelbooki i takie pierdołka. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1554111336

@andreo.spc Chodzi pewnie o ogólny dział z reklamami, o którym pisaliśmy jakiś czas temu :)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry