Pomysł na dział poświęcony szukaniu "Znajomych do Gier"
Konto usunięte
Hej !
W świetle ostatnich tygodni i uruchomieniu nowego , fantastycznego serwisu do wymieniania się grami oprócz pisania o ulubionych tytułach oraz sprzęcie uważam, że dobrym pomysłem byłoby dodanie nowej zakładki na forum dla osób poszukujących znajomych do wszelakich gier na konsole i PC.Patrząc na forum widzę, że strona stara się być lepszym GT a tego mi tam zawsze brakowało, by byłą opcja aby móc znaleźć osobę do zwykłego pogrania i spędzenia czasu niż do wbicia trofek. Wydaje mi się że, takie rozwiązanie jeszcze bardziej by zacieśniło znajomości między użytkownikowi i dało FUN !
Co o tym sądzicie? Osobiście wydaje mi się to bardzo fajnym pomysłem ale zdaje sobie sprawę z wysiłku który musi pójść na zaaplikowanie takiej opcji jak i samo zaangażowanie użytkowników może być niskie i niewarte włożonego wysiłku.
-
Dziękujemy za sugestię. Oczywiście forum zostanie jeszcze rozbudowane, więc weźmiemy ten pomysł pod uwagę. Po prostu na ten moment skupiamy się na najważniejszych aspektach i na tym, żeby serwis funkcjonował jak najlepiej.
0 Fajne! -
@BomBon Świetny pomysł :) Dodamy nowy dział w kategorii Gry na forum. Liczę, że będziesz pierwszym aktywnym uczestnikiem dyskusji! :P
0 Fajne! -
Konto usunięte1554062070Moim zdaniem to jest dobry pomysł mam nadzieję że Admin to sobie zanotuje.0 Fajne!
-
A jak będzie z tym tematem dla kolekcjonerów? :v
0 Fajne! -
@BomBon @Mati92 Dodaliśmy na forum w dziale Gry, kategorie "Wspólna gra". Zapraszam wszystkich do aktywności :)
@dawid2601 A dokładniej jaką kategorię masz na myśli? Musiała mi umknąć dyskusja na ten temat. Jeśli możesz opisz proszę dokładniej co byś w niej widział.
0 Fajne! -
@andreo.spc Może nie kategorię, ale zwyczajnie temat w stylu oddam, przyjmę tzn. mam na myśli założenie tematu, w którym będzie można napisać np. kupię figurki z serii Assassin's Creed itp.
0 Fajne! -
@andreo.spc myślę , że chodzi o coś w stylu „giełda” czyli kategorie kupię , sprzedam , wymienię z akcesoriami , konsolami czy kolekcjonerką.
Też o tym pisałem już wcześniej.
Wiem , wiem odpisałeś wtedy :-) Dodacie to jak ogarniecie ważniejsze sprawy. Rozumie to i nie ponaglam :-)
0 Fajne! -
@maciek4281 Konsol itp. nie miałem na myśli, bo widziałem, że już była mowa gdzieś o sprzęcie. Bardziej chodziło mi o figurki, steelbooki i takie pierdołka.
0 Fajne! -
@andreo.spc Chodzi pewnie o ogólny dział z reklamami, o którym pisaliśmy jakiś czas temu :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo