Podziękowania!
Konto usunięte
Chciałbym podziękować ekipie wymiengry.pl za mozliwosc uczestniczenia w beta testach i userowi @sullivan_1989 za usuniecie konta z guwnotrade :)
Życzę samych sukcesów!
-
@sullivan_1989 zrobiliście absolutnie rewelacyjną stronę! Właśnie czegoś takiego było trzeba, jako godnego następcę GT.
Chylę czoła, szczególne brawa za ogarniętą i zgraną ekipę. BRAWO!
1 Fajne! -
@Admiral_Awesome Dziękujemy. Dalszy rozwój strony zależy jednak nie tylko od nas, ale i całej, powoli powstającej, społeczności WymienGry :) Jedno mogę jednak obiecać - damy z siebie wszystko, abyście byli zadowoleni :)
1 Fajne! -
Pan ze Sztabina już szaleje:
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
1 Fajne! -
@Minuta1985 Tutaj chyba też przyda się temat z najlepszymi ofertami jakie dostaliście ;)
0 Fajne! -
@Minuta1985 Zauważyłem już ten spam na głównej... Tutaj przynajmniej aż tyle nie zarobi, dzięki Ci administracjo za ten limit wymian :D
0 Fajne! -
@sullivan_1989 Również napisałem pw na starym serwisie o usunięcie konta (Grandy111)
W którym miejscu znajdę czarną listę na portalu? :)
0 Fajne! -
@dawid2601 No nie wiem bo jak sobie wykupi VIPa to będzie mógł trollować nas swoimi wymianami bez limitu. Liczę tylko że przycebuli i pożałuje tych 120 zł za rok.
0 Fajne! -
@Grandy Czarna lista będzie dostępna w ustawieniach profilu oraz dodanie do listy będzie możliwe z poziomu profilu każdego Użytkownika. Dziękujemy za każdy feedback oraz dużą aktywność, dzisiejszego dnia zarejestrowało się ponad 1000 osób (ponad 700 aktywowało konto).
Prosimy jednak o cierpliwość, pracujemy bez przerwy i będziemy wprowadzać poprawki na bieżąco - pojawi się oficjalny post z historią zmian. Do końca marca wszystko powinno śmigać aż miło :) Jesteśmy w stałym kontakcie z Wami!
1 Fajne! -
@Minuta1985 Dokładnie, mam taką samą nadzieję. Jeśli je wyda pewnie będzie chciał odzyskać 10000000% i zacznie wysyłać pierdyliard razy więcej ofert. Cóż, pożyjemy, zobaczymy. Oby do dodania czarnej listy :D
1 Fajne! -
@dawid260, @Minuta1985 Bez obaw. Konta dla sklepów będzie można zakładać w późniejszym terminie. Na ten moment już widać, kto chce handlować grami i konto VIP u takiej osoby nie przejdzie ;)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo