Play at home gry za free bez plusa
Gry tj. Uncharted: The Nathan Drake Collection jak i Journey ze względu na akcje stay at home, będzie można pobrać bez żadnych opłat z poziomu PS Store na PlayStation 4 od 16 kwietnia 2020 r i nie trzeba mieć ps plus 😉 wszystko fajnie tylko szkoda że znów drake 😁
-
odgrzewane kotlety...
0 Fajne! -
Eee..
0 Fajne! -
Fajna inicjatywa. Co prawda gry już pojawiające się i w PS+ i w niezliczonych promocjach za grosze, ale i tak należy docenić taki gest. Nowi posiadacze konsol z pewnością się ucieszą.
1 Fajne! -
Dobre dla tych co mieli w plusie kolekcje drake, plus się im skończył i mogą dokończyć bez plusa całą kolekcję
0 Fajne! -
@mastahluc W pełni się zgadzam. Nie są to rzeczywiście najnowsze gry, ale na pewno ileś tam procent graczy będzie zadowolonych i będzie miało co robić.
Tak czytam różne fora z takimi growym newsami i dochodzę do wniosku, że niektórzy chyba myślą, że sprzedaż ps4 została wstrzymana x lat temu i wszyscy mają wszystkie starsze gry.
Tak, nie grałem w Journey.
0 Fajne! -
@Asamer ja tez nie gralem w Journey jakos nigdy nie bylo mi po drodze z ta gra nawet jak kosztowala grosze na promocjach a teraz bedzie mozna ograc :D
0 Fajne! -
1 Fajne!
-
A jeszcze gdzieś czytałem, że na chińskim i niemieckim store ma być gra Knack zamiast Journey ale czy to prawda, to kto ma konto tam to może sprawdzić
0 Fajne! -
To tylko na kilka dni, a co potem :D
0 Fajne! -
@mrx nic, apokalipsa.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo