Pad ps4 z dodatkowymi przyciskami
Szukam pada (obojętnie jakiej firmy) z dodatkowymi przyciskami by można było zaprogramować np. 2razy przycisk x, oczywiście tani bo te z aledrogo po ok 300-500zl podziękuję, szukam bo coś moje pady oryginalne nie nadażają w prostych grach retro, by np przeskakiwac czy strzelac szybciej iXem ?( a wiem że sie da szybciej strzelać bo widzę nieraz w przewodnikach filmowych) ktoś może polecić jakiegoś?
-
@kinio26 Można zamontować z tyłu pada łopatki i dodatkowe przyciski na bokach na allegro można znaleźć w granicach 40zl
1 Fajne! -
@kinio26 https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/c40-tr-gaming-controller/?fbclid=IwAR2vhZtb1BcgVEEcY59zt-nqjrWtbRAGpAZYDv2Hh-VTOD43erusdcdhfQY
tylko "trochę" droższy taki...
0 Fajne! -
@Marslim takie to właśnie podobne są na aledrogo tylko trochę drogie, dlatego szukam nawet chińską podróbe byle działały szybciej te przyciski czy dodatkowe były, bo pad to i tak będzie używany od czasu do czasu, bo mam czym grać, tylko przychodzą gry retro nieraz i już jest problem z prostymi zadaniami ?
0 Fajne! -
@kinio26 podobno ten poprzedni model(na kablu) można już za 250zl wyrwać. Piszę podobno bo sam nie widziałem, ktoś mi mówił.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo