Ogólne pytania
Cześć,
Jak długo już ten serwis istnieje i jakie są dalsze plany?
Jeżeli jest konieczność zgłoszenia sprawy na policję to co w takim wypadku robi administracja?
-
Jeżeli dobrze pamiętam to istnieje od 10 marca 2019. Ostatnio było podsumowanie 7 tygodni istnienia.
0 Fajne! -
@mastahluc To jest ta sama administracja co w gametrade?
1 Fajne! -
Wymiengry nie ma najmniejszego związku z GT.
0 Fajne! -
@mastahluc Jednak 90% zawartości pochodzi z gt albo zostało tylko "pożyczone"
0 Fajne! -
@Vhaeraun Strona ma służyć do wymiany gier, GT służyło (z naciskiem na czas przeszły) do tego samego, więc nie ma co się dziwić, że wiele funkcji jest takich samych. Administracja nie ma żadnego związku z gametrade, na całe szczęście...
0 Fajne! -
O jakiej zawartości mówisz? Użytkownicy? Gry w bazie? Czy o czym? Pewne elementy muszą być żeby wszystko funkcjonowało jak należy czyli właśnie baza użytkowników (spora część przeszła z GT tutaj) no i oczywiście baza gier żeby było co dodawać do swoich ogłoszeń.
GT miało spoko layout także nie dziwię się, że tutaj stworzono podobny.
1 Fajne! -
@dawid2601 No to dobrze cieszę się bardzo oby utrzymał się jak najdłużej.
Brakuje mi tylko komentarzy z gt.
Strona jest bardzo podobna dlatego myślałem że to stara administracja tylko zmieniła nazwe strony. Nie mam nic do tej strony niech służy jak najlepiej.
0 Fajne! -
Ja mam tam ponad 500 i jakoś nie tęsknię za nami. Tutaj powoli już się buduje zaufanie.
0 Fajne! -
No tylko ja może wymieniam się raz na dwa - trzy miesiące i te moje komentarze teraz by się przydały.
0 Fajne! -
Ale nie będzie komentarzy z konkurencyjnego serwisu. Wdrożenie tego byłoby nielegalne i wielokrotnie ja oraz inni o tym pisali.
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo