Oferty a premiery
Wnoszę sugestię o zablokowanie wystawiania ofert gier, które nie miały premiery. To jest śmieszne, że człowiek trafia na oferty FC6, nowego Coda czy Battlefielda i czyta, że gra jest używana czy kod dlc wykorzystany, podczas gdy do premiery zostały dwa miesiące. Żenada.
-
I opis, że wysyłka po premierze ;) ale już jako używane
0 Fajne! -
Im mniej zaśmiecania tym lepiej. Jestem za.
Nie rozumiem takiego "szykowania dobie gruntu".
4 Fajne! -
Jeżeli ktoś ma wykupionego pre ordera, to w sumie nie widzę przeszkód, żeby takich gier nie wystawiać (pod warunkiem, ze zamówienie zostanie wtedy od razu przekierowane). Bo jeżeli ktoś będzie chciał sobie jeszcze pograć i z tego tytułu czas wysyłki może się wydłużyć. To wtedy nie ma sensu tego wcześniej wrzucać.
0 Fajne! -
@walecianka tylko dopóki nie masz fizycznie swojej kopii to nie jesteś jej posiadaczem, z preorderami jest różnie i każdy o tym wie.
2 Fajne! -
Pośrednictwo przy Pre-Orderze? Dziwne trochę :-)
Moim zdaniem nie powinno być wystawiania widocznych ogłoszeń z grami, które premiery nie miały.
3 Fajne! -
@mastahluc idźmy tym tropem dalej: wystawi ogłoszenie, ale będzie widoczne od dnia premiery.
0 Fajne! -
Mamy klientów, którzy chcą mieć grę w dniu premiery i zabukować sobie sztukę przedwcześnie, więc brak możliwości zrobienia transakcji przed premierą będzie dla nas niedogodnością.
1 Fajne! -
@Bombowacena i bardzo k&$#a dobrze! To portal dla graczy a nie sklepów, kto to słyszał żeby wystawiać UŻYWKĘ gry której jeszcze nie ma na rynku?! Kiedyś też zwróciłem jednemu użytkownikowi uwagę że ma wystawioną używaną grę, która jeszcze nie miała premiery. Typ zaczął się mętnie tłumaczyć że pomyłka, że usunie ogłoszenie. Następnego dnia ogłoszenie pojawiło się z powrotem, sprawdzałem. Za takie praktyki powinno się za&$#@dalać na galerze, z używanym wiosłem w łapie ale dopiero po premierze!
6 Fajne! -
@Bombowacena po wymianach na waszym portalu widać jakie z was hieny na hajs.
4 Fajne! -
@Minuta1985 takie sytuacje są również przy grach niepremierowych, więc to kwestia rzetelności czy uczciwości użytkownika.
@kenny2612 czy prosiliśmy pana o ocenę naszego systemu rozliczania? Nie chce pan to się nie wymienia. Szanujemy decyzje, propozycje czy oferty każdego użytkownika jakie one by nie było. Możemy indywidualnie wytłumaczyć dlaczego takie kwoty a nie inne, więc nie potrzebne takie dyskusje niskiego poziomu. Pozdrawiamy.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo