Odznaki na serwisie
Czołem wszystkim za co są przyznawane odznaki prócz tego że ktoś kupi koszulkę? Bo widząc po niektórych użytkownikach mają np 5 10 wypowiedzi na forum i maja odznakę WSPARCIE za co.? Jak w ich wypowiedziach nie ma żadnej pomocy dla serwisu.. Pozdrawiam
-
Cześć, odznaki Hero przyznawane były za wsparcie serwisu poprzez kupienie droższego pakietu weryfikacyjnego w pierwszych miesiącach działania serwisu. Dzięki tym funduszom mogliśmy rozwijać i promować serwis.
Przez pierwszy rok serwis działał na trochę innych zasadach (weryfikacja zwiększała odnawiany limit transakcji), które uległy zmianie w kwietniu ubiegłego roku i aktualnie obowiązują (weryfikacja jest osobną opcją, a limit jest dostępny w ramach planów premium).
Podsumowując, odznaki Hero oznaczają wsparcie finansowe serwisu, nie merytoryczne. Jeżeli jest ktoś chciałby wesprzeć finansowo serwis, z przyjemnością przyznamy tą lub inną specjalną odznakę.
Za szczególną pomoc w serwisie jest odznaka Zasłużony przydzielana przez nas indywidualnie.
Inne odznaki, jak np. Tester były przyznawane za pomoc w beta testach serwisu, UEK GS za udział w wydarzeniu UEK Gaming Stage, czy różne indywidualne odznaki za wygranie konkursu lub wygranie licytacji WOŚP.
Planujemy wdrożenie odznak lojalnościowych itp. ale w tym momencie pracujemy nad bardziej praktyczną funkcjonalnością, służącą jeszcze łatwiejszej i szybszej wymianie gier.
Jeżeli masz pomysł, jakie odznaki i za co moglibyśmy wprowadzić to chętnie zbierzemy pomysły :)0 Fajne! -
@andreo.spc skoro to serwis dla graczy to może np odznaki za ilość Platyn? Za pomoc przy zakładanych przez kogoś tematów lub ilość wymian . I dziękuję za wyjaśnienie.
0 Fajne! -
@Laska co znaczy za ilość platyn? Odznaka za 20platyn czy jak?
0 Fajne! -
@kinio26 np za 50 nie uważasz że to wyczyn i trochę kilka lat grania co chyba powinno robić wrażenie na graczach którzy zjadają pucharki i wtedy jakas odznaka myślisz że to kitowy pomysł?
0 Fajne! -
@kinio26 np mój znajomy ma ich 179 ja go podziwiam takie tytuły jakie on splatymowal to kopara opada nie wiem jak Ci ludzie to robia ale ja to szanuje i myślę że na takim gamegowej stronce fajnie by było takich graczy docenić ale to tylko mogę sugestie nic więcej
0 Fajne! -
To jest pompowanie epenisa, które tak naprawdę nie ma żadnego znaczenia dla drugiej osoby. Ma znaczenie tylko dla osoby, która chce się pochwalić. Jestem na nie.
3 Fajne! -
@konewko spoko szanuje.
1 Fajne! -
Ja mam 232, ale zbieram dla siebie, nie dla odznak. Także akurat za to odznaka - jestem na nie. Inne, związane z serwisem - tak.
2 Fajne! -
@mastahluc Szacun i podziw 👏
0 Fajne! -
@andreo.spc A ja mam pytanko, co z punktami premium?
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo