Nowy PS Plus.
Witam!
W lipcu kończy mi się abonament ps plus, ale teraz są jakieś zmiany? Jak teraz wygląda sytuacja z przedłużeniem?
-
Do momentu startu nowej wersji usługi przedłużanie aktywnej subskrypcji jest zablokowane. Jeśli chciałbyś przedłużyć na przykład kodem doładowującym to będziesz mógł to zrobić dopiero po 22 czerwca.
3 Fajne! -
Mam pytanie? Czy jak zakupie Ps+ 12 miesięcy to mi przedłuży subskrypcję czy muszę już zakupić PS+ Essential w PS Store?
0 Fajne! -
Z tego co się orientujemy podstawowe abonamenty zostały automatycznie podpięte pod esential w momencie wejścia nowych pakietów. więc efekt będzie ten sam. Zaraz też skończy się możliwość zakupu kodów z PS Plus, więc zostanie tylko możliwość zakupu przez Store.
1 Fajne! -
@Bombowacena dzięki za odpowiedź.
0 Fajne! -
Czy gry w katalogu są na stałe ?
1 Fajne! -
@Bombowacena To już nie będzie można kodami przedłużać PS Plus?
1 Fajne! -
Kupując teraz stary kod na PS+ 12 miesięcy otrzymasz 12 miesięcy Essential lub 209 dni Extra lub 183 dni Premium (w zależności co masz obecnie).
Teraz są nowy kody doładowujące portfel kwotami 240, 400 i 480 zł - tak jak koszt nowych wariantów.
Gry w katalogach będą się zmieniać - coś będzie wypadać, coś nowego będzie dochodziło.
1 Fajne! -
@Jayou tak jak kolega wyżej pisze. Będzie można płacić karta przez PS Store lub doładowywać wirtualne kwoty kupione przez kod za niższą kwotę kwotę. Kodu na PS Plus wkrótce jako prezent już nie kupimy zapewne do momentu wyprzedania zapasów na rynku.
1 Fajne! -
@Bombowacena @mastahluc ciekawy jestem czy jest wersja próbna Ps extra 7dni 😉 w innych państwach? Wiem, wiem że te pytanie jest, jak od zwykłego janusza lub żyda ale ciekawość mnie zżera🤣
0 Fajne! -
Nie natknąłem się na takie informacje. Nie będę zdziwiony jeżeli zostało całkowicie wycofane (krótkie okresy próbne) z uwagi na nadużycia.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo