NEXT-GEN CAPCOM

Masteron Moderator

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1655189861

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Witam, dziś wyszedł RE2/RE3/RE7 Next-gen na Playstation 5 oraz Xbox Series X/S. 

Myślę że dla niektórych tutaj może być to ciekawa informacja, i też może co niektórzy przejdą jeszcze raz RE!:)

Jeżeli chodzi o mnie, to nie będę przechodził kolejny raz tego samego odświeżonego kotleta. 

MIŁEJ GRY POZDRAWIAM!

•  
    Odznaki:

1655199447

Ja mogę grać w RE po kilka razy ;) Zdecydowanie mój klimat, teraz ogrywam 1 HD, pozniej 0 HD i czas na ponowne przejście 2, 3 więc akurat trafie na NextGen Patch :) 

2 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1655201129

Zapomniałem dopisać!:) Jest mała uwaga, i to dotyczy do "ŁOWCÓW PLATYNY" jeżeli macie platynki i zapiski gry w RE2/RE3/RE7, uruchamiacie tylko grę na PS5 i same trofiki wpadają;). Wiem to bo sprawdzałem ale ciiiiiichoooo to

tylko między nami:)

4 Fajne!
  •  
    1655267679

@Masteron przy RE7 platyna nie wpada. Przy pozostałych częściach owszem.

3 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1655269547

@Longer Myślę ze nawet, jak przejdziesz jeszcze raz RE7 to nie będziesz się nudził.

4 Fajne!
  •  
    1655284240

@Masteron nudy na pewno nie ma w tej grze ale do platynowa potrzebne są 2 podejścia względnie 1.5 z kopią Sava.

3 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1655294040

@Longer Dla mnie wpadło 80% trofików, wystarczy że zrobię jedno podejście i Platyna

3 Fajne!
  •  
    1655296735

Next gen, czyli światełka wyraźniejsze XD

2 Fajne!
  •  
    1655377455

@Masteron trochę dziwne że każdemu inaczej trofiki wyskakują no ale życie popracuje się jeszcze raz nad platynką.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1655397285

Kamil z kanału @SPOWIEDŹUHERETYKA zrobił krótkie podsumowania graficzne tych nowych wersji i zdaje się, że wypadają tak średnio? Jakie Wy macie spostrzeżenia?

3 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry