Modern warfare

Gladiator9011

1572289910

Witam.Mam problem z uruchomieniem gry.od premiery która miała miejsce w piątek,strasznie długo łączy mi się z usługami online.dzisiaj po włączeniu znowu to samo tylko że teraz od godziny nie chce się włączyć.caly czas jest informacja "łączenie z usługami online"

Inne gry z Multi działają normalnie.najleoZe jest to że znajomi wszyscy grają a ja nie mogę.dzisiaj jeszcze grałem. Czy ktoś też ma taki problem? 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1572852538

I jak wrażenia z gry? Szczególnie chodzi mi o multi. Od lat tylko BF dawał radę ale widzę tutaj spory postęp w serii i zastanawiam się właśnie czy nie zaryzykować :P 

0 Fajne!
  •  
    1572856573

@andreo.spc ludzi gra dużo jak co roku, chwalą, bo co mają robić... narzekać, że wydali 250 zł na to samo co, co roku? Singiel niby ciekawszy, ale szczerze to nikogo. Zrobili, bo lepiej się grę reklamuje ładnymi filmikami z przerywników... ale multi tak samo brzydkie jak co roku, szybkie i niby mapy powiększyli z tych co miały po 25 metrów kwadratowych na w końcu normalniejsze. Piszę "niby", bo pograłem parę rundek u znajomego i nie widzę to takiej rewolucji o jakiej niektórzy piszą. CoD jak CoD... co roku to samo tylko inne kolory, a tekstury te same wstrętne stare. Sprawdzam jakąś część co kilka lat już, bo po BO1 skończyłem z tą serią. Jakieś Ghost, BO2, MW3 włączałem z nadzieją... wyłączałem po kilknastu godzinach z rozczarowaniem. Wróciłem w Advanced Warfare i podziękowałem, bo seria dalej stoi. Wróciłem w WW2 na dłużej, bo kobieta chciała grać... to po prostu wstrętna gra była, z teksturami z tamtej dekady, ta gra się nie zmieniła nic o czasu MW2. Nawet nie starali się tworzyć klimatu WW2, bo i tak latało się jak w zbroi z Crysisa. CoD to fenomen, bo nawet BF upadł chociaż był/jest grą z o niebo lepszą grafiką i nie porównywalnym gun play'em, bo CoD się w tym względzie chowa, a to jednak w CoDa grają.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1572867382

Jak dla mnie multik jest ok singla jeszcze nie ruszałem. TTK bardzo fajny, grafika poziom ok. Minus to ze kiepsko dobiera lokacje do ilości osób, albo za duża mapa i za mało osób albo odwrotnie. Dla wszystkich płaczących mam info to jest inny cod niż wcześniejsze odsłony-tak to możne być dla niektórych SZOK. Proponuje osobą niezadowolonym sprzedać/oddać/wymienić i po sprawie.

Platforma PS4.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1572962887

@milka_90   

Mi tam się ten cod podoba, ale wiesz kwestia gustu np. Dla mnie bf mógłby wogóle nie istnieć chociaż grałem w 4 a to podobna najlepsza część.  Poprostu nie przepadam za grami gdzie giniesz i sekunda później znowu jesteś na mapie. W nowego coda gram głównie cyberattack i znajdź i zniszcz, biorę karabin snajperski wlaze do kanciapy, obstawiam się claymorami i zaczynam zabawę.  Do tej serii wróciłem po ogromnie dużej przerwie bo ostatni cod jaki grałem dłużej niż 10 minut w multi to była Call of Duty 2 Ta z 2007 roku bodajże 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1572963308

@andreo.spc

Polecam ten artykuł. Po przeczytaniu stwierdzisz czy to gra dla Ciebie.

https://www.spidersweb.pl/2019/11/call-of-duty-modern-warfare-lament.html/amp

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry