Modern warfare
Witam.Mam problem z uruchomieniem gry.od premiery która miała miejsce w piątek,strasznie długo łączy mi się z usługami online.dzisiaj po włączeniu znowu to samo tylko że teraz od godziny nie chce się włączyć.caly czas jest informacja "łączenie z usługami online"
Inne gry z Multi działają normalnie.najleoZe jest to że znajomi wszyscy grają a ja nie mogę.dzisiaj jeszcze grałem. Czy ktoś też ma taki problem?
-
Na czym grasz?
1 Fajne! -
Grasz po WiFi czy po Kablu?1 Fajne!
-
Gram na Ps4
1 Fajne! -
Czekam na kuriera. Ma mi dziś przywieźć właśnie coda napisze czy u mnie też taki problem jest ale wątpię żeby to był jakiś błąd w grze bo moi znajomi juz grają
0 Fajne! -
Po południu wszystko było ok.niedawno włączyłem i nowy nie chce mi połączyć.internet chodzi bardzo dobrze, znajomi grają a u mnie lipa.Dodam że nigdy wcześniej z żadną grą nie miałem takich problemów. Cały czas łączenie z usługami online .
0 Fajne! -
Patch 1.05 jest aktualny. Ściągał ci się?
0 Fajne! -
Od wczoraj wieczora mam ten sam problem,gdy zaktualizowałem grę nadal mam wersję 1.04.
jak pobrać patch 1.05? gram na pc
0 Fajne! -
@kryjab20 tak mam pobrany.rano grałem było ok.przed chwilą włączam i znowu 20 min czekania a tu cały czas łączenie z usługami online.
1 Fajne! -
Ja gram już od środy i nienapotkałem żadnych problemów. Coś musi być nie tak z twoim łączem. Jaką masz prędkość internetu i jakiego dostawce?
IceFrog
Nie wiem ja gram na ps4
1 Fajne! -
Witam serdecznie szukam ekipy do grania CODa MW. Chętni proszę pisać na priv
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo