Liga Mistrzów 18/19
To co moi drodzy? Finał Barcelona - Ajax się zapowiada?
Ja jako kibic Liverpoolu nie skomentuje ostatniego meczu przeciwko Barcelonie. Messi pojechał konkretnie, a brama z wolnego to już taka wisienka na torcie, aby przymknąć Liverpool :(.
-
A jako kibic Barcelony jestem bardzo zadowolony z ostatniego meczu i również liczę na taki finał :) :p
0 Fajne! -
@blazko1892 szczerze to Messi tylko konkretnie rzut wolny strzelił tak to chyba najwięcej strat miał w tym meczu, ale ogólnie to jest sezon Messiego na wszystkich frontach
0 Fajne! -
Ajax raczej bez szans z Barca ale kto wie
0 Fajne! -
Są jeszcze mecze rewanżowe po weekendzie. Zobaczymy, co się wydarzy.
0 Fajne! -
@blazko1892 raczej Liverpool nie da rady Barca bramkę strzeli i pozamiatane bo Liverpool nie strzeli 5, a ajax u siebie no niby gra słabiej w LM ale o finał dadzą radę,bo totki nie mają kim grać zbytnio w ataku, oby w finale de light nie odpuszczal swoim przyszłym pracodawcom bo będzie myślał że go kibice znienawidza, tym bardziej jakby jeszcze bramkę strzelił na wagę zwycięstwa, jak Barca nie wygra LM teraz to szybko to może nie nastąpić ? bo to ich sezon
(i to pisze kibic Realu)
0 Fajne! -
W Liverpoolu brak Salaha. Z przodu zostaje im tylko Sturridge i Mane, także myślę, że to za mało...
Co do rewanżu Ajaxu z Totkami to wraca Son, także biorąc pod uwagę jego formę to jest w stanie coś tam wturlać. Zdecydowanie to będzie ciekawsze starcie niż Barcelony z Liverpoolem które uważam za rozstrzygnięte...
1 Fajne! -
Ja osobiście trzymam kciuki za Ajax, gdyby holenderska drużyna wygrała Ligę Mistrzów, to byłoby niezwykle ciekawe i zaskakujące. Nie jestem wielkim fanem piłki kopanej, ale bardzo miło oglądało mi się ich grę.
0 Fajne! -
Piękny pierwszy półfinał. Mało kto się tego spodziewał.
Oby i tyle emocji było jutro.
Jest szansa, że w europejskich pucharach będą dwa angielskie finały...
1 Fajne! -
Zdecydowanie to będzie ciekawsze starcie niż Barcelony z Liverpoolem które uważam za rozstrzygnięte...
heheh :)
1 Fajne! -
wiem co pisałem.
chyba nie chcesz mi powiedzieć, że po tym co widziałeś na Camp Nou + osłabienia Liverpoolu, że będą w stanie odwrócić losy tego dwumeczu?
od początku widać było komu się chce, a kto jest tu by tylko odhaczyć mecz i zameldować się w finale.
Barca zrobiła to sobie na własne życzenie, bo zamiast w polu karnym gdy są w czwórkę, a przed nimi tylko bramkarz to zamiast po prostu strzelić gola i zamknąć mecz, to szukają Messiego bez sensu.
do tego na chodzonego w półfinale to tak raczej ciężko... przy 2:0 już powinni zacząć coś grać, żeby nie było powtórki z Rzymu, ale nie po co, można zacząć biegać dopiero przy 4:0...
a bramka z rożnego to majstersztyk w wykonaniu Liverpoolu, ośmieszyli obronę Barcy koncertowo
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo