Konsola PS5 Slim po aktualizacji nie włącza się

filaprzemek

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1734256969

Jak w temacie konsola po aktualizacji wyłączyła się automatycznie i nie wzbudziła się.  Po naciśnięciu przycisku power niebieskie światełko zapala się na 2-3 sekundy. Czy ktoś się z tym spotkał? Czy to wina aktualizacji Czy poprostu doszło w tym samym czasie do usterki konsoli? Konsola kupiona w piątek przeszła pierwsze aktualizacje w nocy pobierałem gry następnie dostałem inwo żeby zaktualizować system i po tej aktualizacji padła...... Brak słów 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1734263010

Może spróbuj przytrzymać przycisk play dłużej, poczytaj w google jak przywrócić ustawienia fabryczne. Ewentualnie wyjmij wtyczkę i odczekaj chwike i włóż. 

Powodzenia!

2 Fajne!
  •  
    1734274870

To nie jest normalne zachowanie konsoli po aktualizacji, ja bym się nie bawił w żadne szukanie rozwiązania tylko od razu reklamował.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1734345587

@filaprzemek kupiłeś w sklepie czy używkę ? Ile dałeś z ciekawości ?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1734507390

Kupiona nowa 2230. Po 24h magicznie ożyła i była potrzebna ponowana aktualizacja tamta się nie powiodła. Narazie testuje. Naszczescie ma dopiero dwa dni więc zdecyduje za jakiś czas o ewentualnym zwrocie.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1734514113

@filaprzemek to dobrze, oby ten update pomógł 

0 Fajne!
  •  
    1734520476
    Miałem w życiu kilka konsol PS, różnych generacji, w tym PS5, nigdy podczas instalacji nie małem czegoś takiego że instalacja nie powiodła się,. Chyba że w tym wypadku podczas instalacji zostało odcięte źródło zsilania i konsola się wyłączyła i nie przeprowadzila instalacji do końca, wtedy pewnie mogła się tak zwiesić. Ale jeśli tak nie było to niestety obstawiam że dysk jest walnięty.
    0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Do góry