Konsola PS5 Slim po aktualizacji nie włącza się
Jak w temacie konsola po aktualizacji wyłączyła się automatycznie i nie wzbudziła się. Po naciśnięciu przycisku power niebieskie światełko zapala się na 2-3 sekundy. Czy ktoś się z tym spotkał? Czy to wina aktualizacji Czy poprostu doszło w tym samym czasie do usterki konsoli? Konsola kupiona w piątek przeszła pierwsze aktualizacje w nocy pobierałem gry następnie dostałem inwo żeby zaktualizować system i po tej aktualizacji padła...... Brak słów
-
Może spróbuj przytrzymać przycisk play dłużej, poczytaj w google jak przywrócić ustawienia fabryczne. Ewentualnie wyjmij wtyczkę i odczekaj chwike i włóż.
Powodzenia!
2 Fajne! -
To nie jest normalne zachowanie konsoli po aktualizacji, ja bym się nie bawił w żadne szukanie rozwiązania tylko od razu reklamował.
2 Fajne! -
@filaprzemek kupiłeś w sklepie czy używkę ? Ile dałeś z ciekawości ?
0 Fajne! -
Kupiona nowa 2230. Po 24h magicznie ożyła i była potrzebna ponowana aktualizacja tamta się nie powiodła. Narazie testuje. Naszczescie ma dopiero dwa dni więc zdecyduje za jakiś czas o ewentualnym zwrocie.
1 Fajne! -
@filaprzemek to dobrze, oby ten update pomógł
0 Fajne! -
Miałem w życiu kilka konsol PS, różnych generacji, w tym PS5, nigdy podczas instalacji nie małem czegoś takiego że instalacja nie powiodła się,. Chyba że w tym wypadku podczas instalacji zostało odcięte źródło zsilania i konsola się wyłączyła i nie przeprowadzila instalacji do końca, wtedy pewnie mogła się tak zwiesić. Ale jeśli tak nie było to niestety obstawiam że dysk jest walnięty.0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo