Karta pamięci PSX
Uszanowanko. Poszukuję osoby posiadającą działającą konsolę Playstation czy też PSX zwane popularnie szarakiem. Najlepiej z Wrocławia, ewentualnie z niedużej okolicy. A o cóż chodzi?
A mianowicie mam w swoich szpargałach 2 karty pamięci od PSX. I chodzi o to, że potrzebuję sprawdzić czy jest sprawna i czy ma jeszcze jakieś save'y. Na jednej z nich miałem save'a z Vagrant Story licznikiem ukończenia gry ponad 20 razy. Może to ta? ;)
Tak więc - jak masz szaraka i chwilę czasu - pisz.
-
Konto usunięte1556220583
łatwiej ci będzie kogoś z Peesdwójką znaleźć.
0 Fajne! -
@hajpero sam mam PS2. Jednakże ona tylko jedną kartę widzi, drugiej nie czyta. Wiem, że PS2 jest kompatybilna, tak samo karty. Jednakże wolę się upewnić w PSX. Bo z tym działaniem bywało różnie.
0 Fajne! -
Konto usunięte1556295040
@vaGRAnt
Wystarczy sprawdzić na innej peesdwójce w takim razie. Jest szansa, że z Twoją jest coś nie tak, ale one są w 100% kompatybilne z kartami PSXowymi. Tak więc nomen omen nie potrzebujesz stricte PSXaZ doświadczenia mogę dodać, że gdy włożysz kartę do portu, dociśnij ją w prawo, lewo, górę lub w dół. Moja karta do PS2 działa tylko wtedy, gdy po włożeniu docisnę ją w prawo. Można też rozkręcić i przeczyścić styki alkoholem.
0 Fajne! -
@hajpero Tyko że posiadane karty nie są oryginalne. Podróby, chinole czy jak je tam zwał. A jedna z nich to tzw. warez.
Żałuję, że kilka lat temu karton części z 3 psx'ów wywaliłem. Nie chciało mi się jednej kompletnej złożyć...0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo