Karta pamięci PSX

vaGRAnt

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1556219518

Uszanowanko. Poszukuję osoby posiadającą działającą konsolę Playstation czy też PSX zwane popularnie szarakiem. Najlepiej z Wrocławia, ewentualnie z niedużej okolicy. A o cóż chodzi?
A mianowicie mam w swoich szpargałach 2 karty pamięci od PSX. I chodzi o to, że potrzebuję sprawdzić czy jest sprawna i czy ma jeszcze jakieś save'y. Na jednej z nich miałem save'a z Vagrant Story licznikiem ukończenia gry ponad 20 razy. Może to ta? ;)

Tak więc - jak masz szaraka i chwilę czasu  - pisz.

•  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1556220583

łatwiej ci będzie kogoś z Peesdwójką znaleźć.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1556220770

@hajpero sam mam PS2. Jednakże ona tylko jedną kartę widzi, drugiej nie czyta. Wiem, że PS2 jest kompatybilna, tak samo karty. Jednakże wolę się upewnić w PSX. Bo z tym działaniem bywało różnie.

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1556295040

@vaGRAnt
    Wystarczy sprawdzić na innej peesdwójce w takim razie. Jest szansa, że z Twoją jest coś nie tak, ale one są w 100% kompatybilne z kartami PSXowymi. Tak więc nomen omen nie potrzebujesz stricte PSXa

Z doświadczenia mogę dodać, że gdy włożysz kartę do portu, dociśnij ją w prawo, lewo, górę lub w dół. Moja karta do PS2 działa tylko wtedy, gdy po włożeniu docisnę ją w prawo. Można też rozkręcić i przeczyścić styki alkoholem.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1556298020

@hajpero Tyko że posiadane karty nie są oryginalne. Podróby, chinole czy jak je tam zwał. A jedna z nich to tzw. warez.
    Żałuję, że kilka lat temu karton części z 3 psx'ów wywaliłem. Nie chciało mi się jednej kompletnej złożyć...

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry