Gry PS PLUS maj
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
-
W porównaniu do poprzednich miesięcy "szału nie ma" ale na rozluźnienie gierki spoko. ;)
0 Fajne! -
@maciej_spc w poprzednich miesiącach też dawali byle co,ale to kwestia gustu. Jak dla mnie może być tym bardziej że miałem zamiar kupić FS19.
0 Fajne! -
Wlasnie wg mnie w poprzednich miesiacach szalu nie bylo ogolnie gry ktore juz miale jak uncharted i ktore pewnie wiekszosc zdazyla ograc. Tym razem 2 tytuly ktorych nie mam i w ktore nigdy nie gralem a zawsze chcialem sprobowac FS 2019 a teraz bedzie okazja.
0 Fajne! -
Wszysyko zależy tak na prawdę od gracza. Ja się bardzo cieszę na widok Cities:Skylines bo miałem właśnie zakupić ten tytuł.
0 Fajne! -
Ha ha ha - moja reakcja na te "gry"
Jak miałem x360 to trochę zazdrościłem graczom ps3 darmowego multi i gier które dostawali co miesiąc, teraz jak kupiłem ps4 to po części podziwiam X1 za gamepassa
0 Fajne! -
Skończył mi się Ps+ 15 Kwietnia, pomyślałem poczekam do maja, zobaczę jakie gierki doda sony do Ps+ na maj, teraz stwierdziłem że jednak się wstrzymam do czerwca :), i tak mam w co grać. FS2019,Cities: Skylines to nie moje klimaty, dla tych co się poszczęściło, życzę miłego grania.
3 Fajne! -
@realizator Podziwaj też czasem opisy usług, bo gamepassa możesz porównać do Ps Now a Ps Plus do Game With Gold.
1 Fajne! -
@Asamer nie ma co porównywać ps now do gamepassa bo ps now nie ma w Polsce a gry w gwg czasem są lepsze niż w plusie..
0 Fajne! -
@realizator Nie śledzę gwg w ogóle, więc wierzę na słowo 🙂 Ale wiadomo, wszędzie zdarzają się słabsze miesiące.
0 Fajne! -
@Masteron racja. Tym batdziej ze w czerwcu beda promocje z okazji Days of play.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo