Gry na wymianę
Witam, czy nie rozsądniej było by zrobic tak aby użytkownik który poszukuje danej gry musiał dodać przynajmniej jedna swoją grę na wymianę ? Wchodząc w "ofertę" w której ktoś poszukuje danej gry klikamy w " złóż ofertę" a dana osoba nie ma nic na wymianę. Czyli wychodzi na to że jeśli ktoś szuka danej gry to tak jakby chciał ją kupić ? bo i tak nie ma sie za co wymienić ponieważ nie posiada gier.
Ewentualnie można by zrobić tak ze jeśli si kliknie w " złóż ofertę" a ktoś nie ma gier na wymianę to powinna byc opcja " zaproponuj cenę" i wtedy wpisujemy za ile możemy sprzedać mu grę której szuka.
-
Konto usunięte1610708476
ja np nie chce dodawać swoich gier, a tylko podglądać osoby, które dodają coś, co mnie interesuje. Jeśli coś takiego się pojawia to składam propozycję. Nie zależy mi na setkach ofert, które sam będę odrzucał. Nie mam na to czasu.
1 Fajne! -
Szczerze, nie widzi mi się taka koncepcja. Już, lepiej jest, jak jest. Zwłaszcza, duży plus jest tego, że niby nawet klikniesz kupno. Musi, być potwierdzenie osoby akceptującej. A dużo, użytkowników jest od dawna offline. W tym, przypadku. Każdy, by pisał do administratorów. Aby, anulował. A do tego jest biblioteka, by zaznaczyć i odznaczyć, co kogo interesuje. Więcej, problemów, niżeli pożytku z omawianej przez Ciebie koncepcji. Większy chaos, by się narobił.2 Fajne!
-
@hajpero Brzmi to jakby odrzucanie ofert było aż tak czasochłonne
1 Fajne! -
Konto usunięte1610716740
@Borsuk328 lubisz wyrzucać śmieci? A gdybyś tak nie musiał tego robić, bo "wyrzucały by się same", lub by ich nie było? Nie skorzystałbyś?
Chyba nie bardzo zrozumiałeś, że chodzi o wygodę.0 Fajne! -
Dlatego jest opcja dodania gier, do niechcianych. Wtedy, nikt Ci śmiesznej oferty nie wyśle.
2 Fajne! -
Szykujemy coś dużego w kontekście lepszego dopasowywania graczy, którzy mogą się między sobą wymienić.
Jakiś czas temu udzielaliście odpowiedzi w ankietach. Bardzo nam to pomogło. Na razie więcej nie zdradzamy ;)
6 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo