Gdzie sprawdzić jakie osoby szukają danej gry?
Temat zamknięty
Tak jak w temacie, gdzie mogę sprawdzić jakie konkretnie osoby szukają danej gry? Jest w ogóle dodana taka funkcjonalność?
Przyspieszyłoby to proces ewentualnej wymiany/sprzedaży. Widzę, że istnieje coś takiego na stronie głownej ale czy istnieje taka zakładka? Na gametrade pamiętam, że coś takiego było.
-
Oczywiście jest taka opcja. Po prostu klikasz w daną grę (najlepiej wejdź w jakąś grę ze swojego ogłoszenia), potem jeszcze raz klikasz na tytuł i otwiera Ci się wtedy jej opis, recenzje i oceny. Następnie pod opisem danej gry a Twoją ewentualną oceną jest belka "Poszukujący" i tam masz listę interesujących Cię osób.1 Fajne!
-
1 Fajne!
-
Z tego co mi się wydaje łatwiejsza opcja jest wystawienie ogłoszenia i na stronie głównej pokazuje Ci kto czego szuka :p(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
Na szybko wstawiłem gow'a
1 Fajne! -
@kojoocik Proszę uprzejmie :)
@Erick0674 Przecież napisał "Widzę, że istnieje coś takiego na stronie głownej ale czy istnieje taka zakładka?" :P No rzeczywiście jest jak mówisz, ale weź się przekopuj przez te gry, bo przecież są tam też te, które są przez nas szukane.
1 Fajne! -
Mój błąd nie doczytałem xd ukrywam się w kącie w pracy i zajmuje sobie czas
2 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo