Gdzie sprawdzić jakie osoby szukają danej gry?

Temat zamknięty

kojoocik

1563381929

Tak jak w temacie, gdzie mogę sprawdzić jakie konkretnie osoby szukają danej gry? Jest w ogóle dodana taka funkcjonalność?

Przyspieszyłoby to proces ewentualnej wymiany/sprzedaży. Widzę, że istnieje coś takiego na stronie głownej ale czy istnieje taka zakładka? Na gametrade pamiętam, że coś takiego było.

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1563382936
    Oczywiście jest taka opcja. Po prostu klikasz w daną grę (najlepiej wejdź w jakąś grę ze swojego ogłoszenia), potem jeszcze raz klikasz na tytuł i otwiera Ci się wtedy jej opis, recenzje i oceny. Następnie pod opisem danej gry a Twoją ewentualną oceną jest belka "Poszukujący" i tam masz listę interesujących Cię osób.
    1 Fajne!
  •  
    1563384129

@Asamer dzięki wielkie!

do zamknięcia, usunięcia

//edit maciej_spc zamknięte wedle życzenia :)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1563384281

Z tego co mi się wydaje łatwiejsza opcja jest wystawienie ogłoszenia i na stronie głównej pokazuje Ci kto czego szuka :p(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

Na szybko wstawiłem gow'a

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1563384733

@kojoocik Proszę uprzejmie :)

@Erick0674 Przecież napisał "Widzę, że istnieje coś takiego na stronie głownej ale czy istnieje taka zakładka?" :P No rzeczywiście jest jak mówisz, ale weź się przekopuj przez te gry, bo przecież są tam też te, które są przez nas szukane.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1563385144

Mój błąd nie doczytałem xd ukrywam się w kącie w pracy i zajmuje sobie czas 

2 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu

Temat zamknięty

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry