Forza Horizon 4. Jest ktoś doświadczony?

herbatkowy

1561134984

Siema jest ktoś kto trochę już pograł w Forze? Interesuje mnie kwestia multiplayera, jak to wygląda, co się tam robi... czy dobrym pomysłem jest najpierw przejście kampanii solo a potem rozpoczęcia multi?

•  
    1561151395

Multi nie wciągnął mnie jakoś ale co do dobrego pomysłu to tak jak piszesz - zacznij od kampanii solo, dużo techniki, pokory i wyczucia w sterowaniu a multi wejdzie potem gładko. 

4 Fajne!
  •  
    1561275444

@wasaczyk

Ale co się dzieje w tym multi jak już przejdę kampanie? :D Po prostu jeżdżę i przechodzę stare wyścigi ale w multi?

0 Fajne!
  •  
    1561429576

Jest sporo trybów multi, ciekawy otwarty świat. Jak lubisz te klimaty to z pewnością wciągniesz się. Wklejam dobry filmik pokazowy:

(Zaloguj się żeby zobaczyć filmy)

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry