Feedback dla WymieńGry
Cześć, na forum pojawiało się wiele wątków z Waszymi sugestiami na usprawnienia serwisu. Dzięki za to. Niektóre funkcje jak np. blokowanie użytkowników czy checkbox z przyjmowaniem przelewów Blik wdrożyliśmy dzięki tym sugestiom.
Chcemy w uporządkowany sposób dalej pracować nad ulepszaniem serwisu dla Was i ułatwiać wymiany, dlatego przygotowałem formularz z 3 pytaniami:
https://forms.gle/Xw5o6phpDGEX8wB39
Każdy ma szansę zgłosić swój pomysł co możemy poprawić.
Po przeanalizowaniu wszystkich odpowiedzi będziemy zakładać wątki na forum, aby doprecyzować wygląd czy działanie nowych funkcji i usprawnień.
Każda opinia jest dla nas cenna. Dzięki!
-
Dzięki za odpowiedzi, to dla nas bardzo pomocne w ulepszaniu serwisu.
Czekamy na dalszy feedback od Was oraz pomysły na usprawnienia.
Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje zapraszam jeszcze raz do wypełnienia krótkiego formularza:
0 Fajne! -
hehe .. premiera PS5 dziś się odbyła a Wy nieco zaspaliście ?:P gdzie mogę wystawić grę na ps5 ?:P mieliście mzaaaasę czasu na przygotowanie ;P
0 Fajne! -
Juz? Chcesz sie pozbyc? Co to za tytul ;p
0 Fajne! -
@Kurzynsky jaki masz problem? Specjalnie sprawdziłem i grę na ps5 można dodać normalnie.
0 Fajne! -
Konto usunięte1605827040
Chyba chodzi o to, że w panelu po lewej u góry nie ma jeszcze nowych konsol i trzeba wchodzić naokoło. W wyszukiwarce i w dodawaniu ogłoszeń nie ma problemu, z tym że Ps5 i xsx są ostatnie na liście, więc można je przegapić.
1 Fajne! -
@Kurzynsky dzięki za wyłapanie, zapomnieliśmy włączyć widoczność kategorii w tym miejscu. Dziś opcja pojawi się w nawigacji. Serwis jest przygotowany na PS5/XSX można śmiało dodawać ogłoszenia :)
0 Fajne! -
@strzechu tak.
dokladnie o to mi chodziło :) dziękuje za doszczegółowienie :)
0 Fajne! -
@Kurzynsky dodaliśmy kategorie PS5 i XSX również do górnego menu.
Pojawiły się już pierwsze gry do wymiany na PS5 i Xbox Series X, ktoś chętny? :)
1 Fajne! -
1- najważniejsza sprawa to zwiększenie liczby użytkowników bo jeśli nawet serwis będzie super funkcjonalny to na nic się to zda.
2- Zwiększenie liczby darmowych transakcji szczególnie dla nowych wchodzących użytkowników. Mi tak dwie transakcje nie doszły do skutku bo drugiej stronie skończyły sie darmowe i stwierdzili że uciekają z tego płatnego (choć tutaj padły inne słowa ) na darmowy OLX
3- Łatwiejsze (szybsze) dodawanie gier do ( chcę/ nie chcę )
1 Fajne! -
Ja do dzisiaj żyłem w błogim przekonaniu, że te 2 darmowe wymiany to się odnawiają każdego miesiąca. Już wiem dlaczego jest tutaj tak mało osób i myślę, że to jest największy problem.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo