Dying light 2
Katuje Dying Light 2. Gdyby miał ktoś ochote poskakać po budynkach na playce to proszę o inva. Nick Belze-dup :DD
-
@Rydwan94 platforma?
0 Fajne! -
Witam, czy jest darmowy Dying Light 2 update z ps4 na ps5?
Z góry dzięki!
3 Fajne! -
@Masteron Techland potwierdził, że gra Dying Light 2 Stay Human będzie oferować darmową aktualizację do wersji PlayStation 5 dla wszystkich użytkowników PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro.
4 Fajne! -
@mrsolo dzięki za info piona🖐🏻!
3 Fajne! -
@Masteron tak, jak wkładasz płytę to pyta czy instalować wersje na ps5 :) sprawdzone info :)
3 Fajne! -
@kenny2612 Ja wszystko rozumiem tylko jeszcze jej niemam wiesz XD, i z tąd moje pytanie 😉. Ot taka ciekawostka, może dla innych też się przyda takie sprawdzone info;)
5 Fajne! -
Powiem tak, od dłuższego czasu się wyzywacie a moim zdaniem wgl ktoś kto zarządza tym forum powinien czytać posty i je kasować, a wszelkie przejawy złośliwości powinny skutkować banowaniem.
Nie zamierzam nikogo bronić, ale to że Laska ma ps4 to jego sprawa, nie ocenia się ludzi pod względem zamożności tylko tego jaki człowiek jest. Jednak po 1wsze, ps 4 czy ps5 to są tanie konsole, ktoś kto jest zamożny nie chwali się tym, to po prostu po nim widać. Zresztą Laska coś tam gier wymienił czyli jakieś tam ma, a Mrsolo wgl nie ma nic na wymianę. Gdzie to serwis z wymianami. A mieszkań nie ma po 15k, po prostu takie nie istnieją. Komputer za 15k to nie majątek, dla niektórych to połowa wypłaty. czy jakaś część. Także koniec kłótni i skasujcie te nic nie wnoszące posty, bo każdy z was ma na tyle lat by umieć się zachować. A brak zachowania odpowiedniego to największa ujma : )
11 Fajne! -
@NightShadow 👍🏻
0 Fajne! -
Będzie krótko bo szkoda nerwów w niedziele.
@Laska ban na forum za wulgaryzmy na 30 dni.
@mrsolo ban na forum na stałe.
Temat wyczyściłem.
Nie chcieliśmy ingerować we wszystkie dyskusje ale takiej przesady nie będziemy tolerować.
W razie zażaleń odsyłam do regulaminu.
Przypominam o możliwości blokady wybranych użytkowników w ustawieniach.
@NightShadow - mądrego warto posłuchać.
Spokojniej niedzieli.
___
//edit. Pan @mrsolo nie zniósł jednak presji bana na forum więc pożegnaliśmy się z nim na stałe z serwisu.
12 Fajne! -
Grabki i wiaderka z piaskownicy zostały zabrane, szkoda nerwów w każdy dzień tygodnia, nie tylko w niedziele. Brawo @andreo.spc
6 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo