Czy jest gdziekolwiek opcja edycji ogłoszenia?

maciek4281 Vip

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552650133

Jak w temacie. U mnie widoczna tylko opcja zobacz i anuluj co jest kłopotliwe gdy chce się dopisać kilka słów(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552650233

Także nie mogę znaleźć takiej opcji, a chciałem dodać kilka gier, które chciałbym otrzymać w zamian. 

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1552651255

Będzie niedługo. Póki co nie ma takiej możliwości.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1552651350

Czyli trzeba usunąć ogłoszenie i dodać jeszcze raz, jeśli chce się coś dopisać, trochę kłopotliwe. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552653662

Ja również chciałem właśnie dodać w opisie jakieś gry na wymianę bo dostaję jakieś dziwne oferty z grami po kilka złotych

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1552654626

Edycja ogłoszeń w tym momencie nie jest dostępna z konkretnego powodu.

Testujemy tą funkcję aby działa poprawnie w całym serwisie - chcemy wykluczyć nadużycia poprzez zmiany ogłoszeń na ostatnią chwilę lub w inny sposób mogący mylić graczy. Głównie chodzi o przypadek gdy roześlecie już oferty i naglę zmienicie ogłoszenie - druga strona może nawet nie dowiedzieć się o tej istotniej zmianie. Chcemy zapobiec takim przypadkom dlatego narazie nie udostępniamy edycji ogłoszeń.

Jest to kolejne zabezpieczenie, które wprowadzamy abyście mogli w pełnym zaufaniu wymieniać się grami :)

Na ten moment skopiuj sobie dane z ogłoszenia, anuluj je i dodaj ponownie kolejne.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552656121

To może zróbcie jak na aledrogo? To znaczy ogłoszenie można edytować , ale nie w każdym momencie ta opcja jest dostępna. Na przykład zablokować edycję ogłoszenia po wysłaniu oferty czy po otrzymaniu oferty , a zanim do tego dojdzie zostawić tą opcję. 

Tylko nie wiem czy jest takie coś możliwe do wprowadzenia

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1552656712

@maciek4281 Zbudowaliśmy cały serwis to i z tym sobie poradzimy ;) Twoje rozwiązanie jest bardzo dobre i zbliżone do naszego. Myślę, że w niedługim czasie wdrożymy tę funkcję.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552658799

@maciej_spc super :)

Dzięki za wyrozumiałość , bo ja kompletnie nie znam się na tworzeniu stron czy jakichś algorytmach i jedynie mogę dawać jakieś drobne sugestie  , które mogą usprawnić działanie strony , bo z takimi rozwiązaniami spotykałem się na różnych stronach.

Więc jeżeli cokolwiek bym napisał w przyszłości co okazałoby się niemożliwe , lub byłoby bzdurą to proszę się nie denerwować na mnie tylko wykazać wyrozumiałość :)

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry