Czy jest gdziekolwiek opcja edycji ogłoszenia?
Jak w temacie. U mnie widoczna tylko opcja zobacz i anuluj co jest kłopotliwe gdy chce się dopisać kilka słów(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
-
Także nie mogę znaleźć takiej opcji, a chciałem dodać kilka gier, które chciałbym otrzymać w zamian.
0 Fajne! -
Będzie niedługo. Póki co nie ma takiej możliwości.
0 Fajne! -
Czyli trzeba usunąć ogłoszenie i dodać jeszcze raz, jeśli chce się coś dopisać, trochę kłopotliwe.
0 Fajne! -
Ja również chciałem właśnie dodać w opisie jakieś gry na wymianę bo dostaję jakieś dziwne oferty z grami po kilka złotych
0 Fajne! -
Edycja ogłoszeń w tym momencie nie jest dostępna z konkretnego powodu.
Testujemy tą funkcję aby działa poprawnie w całym serwisie - chcemy wykluczyć nadużycia poprzez zmiany ogłoszeń na ostatnią chwilę lub w inny sposób mogący mylić graczy. Głównie chodzi o przypadek gdy roześlecie już oferty i naglę zmienicie ogłoszenie - druga strona może nawet nie dowiedzieć się o tej istotniej zmianie. Chcemy zapobiec takim przypadkom dlatego narazie nie udostępniamy edycji ogłoszeń.Jest to kolejne zabezpieczenie, które wprowadzamy abyście mogli w pełnym zaufaniu wymieniać się grami :)
Na ten moment skopiuj sobie dane z ogłoszenia, anuluj je i dodaj ponownie kolejne.
0 Fajne! -
To może zróbcie jak na aledrogo? To znaczy ogłoszenie można edytować , ale nie w każdym momencie ta opcja jest dostępna. Na przykład zablokować edycję ogłoszenia po wysłaniu oferty czy po otrzymaniu oferty , a zanim do tego dojdzie zostawić tą opcję.
Tylko nie wiem czy jest takie coś możliwe do wprowadzenia
0 Fajne! -
@maciek4281 Zbudowaliśmy cały serwis to i z tym sobie poradzimy ;) Twoje rozwiązanie jest bardzo dobre i zbliżone do naszego. Myślę, że w niedługim czasie wdrożymy tę funkcję.
0 Fajne! -
@maciej_spc super :)
Dzięki za wyrozumiałość , bo ja kompletnie nie znam się na tworzeniu stron czy jakichś algorytmach i jedynie mogę dawać jakieś drobne sugestie , które mogą usprawnić działanie strony , bo z takimi rozwiązaniami spotykałem się na różnych stronach.
Więc jeżeli cokolwiek bym napisał w przyszłości co okazałoby się niemożliwe , lub byłoby bzdurą to proszę się nie denerwować na mnie tylko wykazać wyrozumiałość :)
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo