Brakujące gry | błędne okładki gier
Temat zamknięty
-
@wilkolak Z tego co widzę to Ghost of Tsushima nie ma nadal określonej daty premiery a RDR 2 na PC jest tylko w wersji cyfrowej (jeżeli się mylę to mnie poprawcie). Dodałem Red Dead Redemption 2 (PC) ale oznaczyłem w bazie jako DIGITAL więc nie będzie można wystawić jej do ogłoszeń.
P.S. Poleciał UP bazy, doszło sporo nowych gier
1 Fajne! -
@andreo.spc Dziękujemy. Przepraszam, że tak zaśmiecam, ale nie mogę zedytować wcześniejszej wiadomości. Zapomniałem dopisać:
The Last of Us Part II PS4 - premiera 29 maja 2020
Cyberpunk 2077 na PS4, Xbox One, PC - premiera 16 kwietnia 2020 - może i jeszcze pół roku, ale osobiście bym już dodał sobie do tutejszej kolekcji listy gier szukanych. Gra w końcu niezwykle ważna dla Polaków :)
//andreo.spc: Bazę gier staramy się aktualizować na około 1-2 miesięcy do przodu więc na pozycje z roku 2020 jeszcze przyjdzie czas :) (głównie ze względów porządkowych)0 Fajne! -
Brakuje gry Assassin's creed Syndicate
0 Fajne! -
2 Fajne!
-
Doom Eternal - premiera dopiero 20.03.2020
Marvel's Avengers - premiera dopiero 15.05.2020
Watch Dogs Legion - premiera dopiero 06.03.2020
GRID - jest w bazie w 2 wersjach GRID: Day One Edition / GRID: Ultimate Edition
Wolfenstein: Youngblood - jest w bazie w 2 wersjach Wolfenstein: Youngblood / Wolfenstein: Youngblood - Deluxe Edition
Tak na zaś :)
//andreo.spc: Moje uwagi obok pozycji, bazę staramy się aktualizować na około 1-2 miesięcy do przodu więc na pozycje z roku 2020 jeszcze przyjdzie czas :) Skrypt aktualizujący bazę nie pominie żadnych nowości więc nie ma co się bać, że czegoś zabraknie :D
0 Fajne! -
BioShock & Bioshock 2 [PS3] Ultimate Rapture Edition
//andreo.spc: Dodane -> BioShock: Ultimate Rapture Edition
0 Fajne! -
Call of Duty Infinite Warfare
0 Fajne! -
Call of Duty Advanced Warfare XBOX ONE
0 Fajne! -
Obie są w bazie:
https://wymiengry.pl/baza-gier/g/call-of-duty-infinite-warfare
https://wymiengry.pl/baza-gier/g/call-of-duty-advanced-warfare
2 Fajne! -
Guns, Gore & Cannoli 2 na nintendo switch
//andreo.spc: Mam w bazie oznaczone jako DIGITAL i z tego co sprawdziłem to się zgadza, gra wyszła tylko w wersji cyfrowej. Jeżeli jest inaczej to proszę o PW.
0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo