Brakujące gry | błędne okładki gier

Temat zamknięty

andreo.spc Admin

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1552251782
W tym temacie proszę o zgłaszanie brakujących gier w bazie do dodania lub brak prawidłowych okładek.
Dodajemy tylko gry w wersji pudełkowej. Dzięki za każde zgłoszenie! W miarę możliwości postaram się na każde z nich odpisać. 

Ważna uwaga: Wyszukiwarka nie pomija znaków interpunkcyjnych! (usprawniamy wyszukiwarkę)
Aktualna wyszukiwarka nie pomija jeszcze znaków interpunkcyjnych - docelowa będzie pomijać i wspomagać nawet przy literówce. Np. zamiast: Assassin's Creed: Rogue - Remastered" wpiszcie "Assassin" i znajdzcie wybraną część. Przepraszamy za uniedogodnienia, pracujemy nad wprowadzeniem zmian. Najlepiej sprawdzajcie czy dana gra istnieje poprzez formularz dodawania ogłoszenia, tam wyszukiwarka działa już sprawnie podpowiadając okładki/nazwy gier.  aktualizacja v1.3.2. naprawia ten błąd :)

W tym temacie zezwalamy na dodawanie jednego postu po drugim w przypadku niemożliwości edycji własnej wypowiedzi po upływie 30 minut. Posty zostaną edytowane do jednej wypowiedzi przez obsługę forum.

TEMAT ZAMKNIĘTY. LINK DO NOWEGO TEMATU: Brakujące gry w bazie | vol. 2
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1572536009

@wilkolak Z tego co widzę to Ghost of Tsushima nie ma nadal określonej daty premiery a RDR 2 na PC jest tylko w wersji cyfrowej (jeżeli się mylę to mnie poprawcie). Dodałem Red Dead Redemption 2 (PC) ale oznaczyłem w bazie jako DIGITAL więc nie będzie można wystawić jej do ogłoszeń.

P.S. Poleciał UP bazy, doszło sporo nowych gier 

1 Fajne!
  •  
    1572539033

@andreo.spc Dziękujemy. Przepraszam, że tak zaśmiecam, ale nie mogę zedytować wcześniejszej wiadomości. Zapomniałem dopisać:

The Last of Us Part II PS4 - premiera 29 maja 2020
    Cyberpunk 2077
    na PS4, Xbox One, PC - premiera 16 kwietnia 2020 - może i jeszcze pół roku, ale osobiście bym już dodał sobie do tutejszej kolekcji listy gier szukanych. Gra w końcu niezwykle ważna dla Polaków :)

//andreo.spc: Bazę gier staramy się aktualizować na około 1-2 miesięcy do przodu więc na pozycje z roku 2020 jeszcze przyjdzie czas :) (głównie ze względów porządkowych) 

0 Fajne!
  •  
    1572771615

Brakuje gry Assassin's creed Syndicate 

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1572771883
    2 Fajne!
  •  
    1572836945

Doom Eternal - premiera dopiero 20.03.2020

Marvel's Avengers - premiera dopiero 15.05.2020

Watch Dogs Legion - premiera dopiero 06.03.2020

GRID - jest w bazie w 2 wersjach GRID: Day One Edition / GRID: Ultimate Edition

Wolfenstein: Youngblood - jest w bazie w 2 wersjach Wolfenstein: Youngblood Wolfenstein: Youngblood - Deluxe Edition

Tak na zaś :)

//andreo.spc: Moje uwagi obok pozycji, bazę staramy się aktualizować na około 1-2 miesięcy do przodu więc na pozycje z roku 2020 jeszcze przyjdzie czas :) Skrypt aktualizujący bazę nie pominie żadnych nowości więc nie ma co się bać, że czegoś zabraknie :D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1573041581

BioShock & Bioshock 2 [PS3] Ultimate Rapture Edition

//andreo.spc: Dodane -> BioShock: Ultimate Rapture Edition

0 Fajne!
  •  
    1573144584

Call of Duty Infinite Warfare

0 Fajne!
  •  
    1573144732

Call of Duty Advanced Warfare XBOX ONE

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1573146531
    2 Fajne!
  •  
    1573194886

Guns, Gore & Cannoli 2 na nintendo switch

//andreo.spc: Mam w bazie oznaczone jako DIGITAL i z tego co sprawdziłem to się zgadza, gra wyszła tylko w wersji cyfrowej. Jeżeli jest inaczej to proszę o PW.

0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu

Temat zamknięty

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry