Brak kontaktu po zatwierdzeniu transakcji

Riks

1662302354

Cześć, 

Zatwierdzilem ostatnio transakcje z użytkownikiem nowego konta. Po kontakcie odnośnie szczegółów wymiany nagle kontakt się urwał. Na telefon nie odpowiada a mi gra zawisła w niebycie...anulowałem transakcje z swojej strony i tak wisi już kilka dni. Czy jest możliwość anulowania transakcji przez administrację serwisu? 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1662304783

Napisz do Andreo :) anuluje bez problemu

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga WOŚP 2021

1662305400

Człowieku, większość ludzi ma ten portal w głębokim poważaniu :(

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1662356774

Sprawa załatwiona od ręki. Jak ktoś ma podobne problemy/pytania to piszcie śmiało do mnie PW.
    @kenny2612 dzięki za skierowanie :)

@Piechu_ Czasem tak bywa niestety z nowymi użytkownikami ale to raczej bywa normalne w internecie, że niektórzy ludzie "testują" sobie strony..

1 Fajne!
  •  
    1662382715

Ja na przykład od tygodnia czy dwóch czekam na ocenę od użytkownika, i to nie nowego a nawet z 100+ ocenami pozytywnymi? Grami się już wymieniliśmy wiec anulowanie jest jakkolwiek bez sensu 😅

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1662382803

@Jakubowski To już dość specyficzny przypadek.. :) Jeżeli potrzebujesz pomocy to daj znać na PW.

0 Fajne!
  •  
    1662386469

@andreo.spc chyba nie ma z czym, jakoś specjalnie na tej ocenie mi nie zależy, podejrzewam ze jakbym się upomniał w SMS to by wystawił, grunt ze mam grę hah

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1662386792

To mogę zakończyć transakcję, nie będzie świecić :)

0 Fajne!
  •  
    1685865078

Cześć mam mały problem,aczkolwiek doszło między mną a innym użytkownikiem do wymiany,wystawiłem opinie czyli zakończyłem wszystko jak należy.Natomiast ze strony użytkownika jest brak odzewu a wiem że paczka doszła.Wisi mi transakcja na oczekującą cały czas,pisze do niego(jej)i cisza.Co zrobić?

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1685867200

@Piksel091 to może zadzwoń? Z doświadczenia wiem ze z czasem na SMS ciężko odpisać albo nie ma czasu a później się zapomina ;)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1685947789

@Piksel091 Jeśli wszystkie formy ponownego kontaktu zawiodą, to napisz mi na PW numer transakcji, zakończę raz-dwa :)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry