Błąd w obsłudze typu monetarnego

kamilsobolewski

1704644777

Cześć.

Wystawiłem nowe ogłoszenie tj. https://wymiengry.pl/ogloszenie/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-switch/e2876992. W sekcji dostawa ustawiłem cenę 16,99, natomiast po zapisaniu wyświetla się cena 16,98. Ponowna edycja nie rozwiązała problemu.

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1704657492

I serio rozchodzi się tutaj o 1 grosza? ;) 

1 Fajne!
  •  
    1704659026

@kenny2612 Nie mam problemu z różnicą 1 grosza, natomiast to nie jest zamierzone działanie aplikacji tylko bug. A jeśli błąd dotyka tego miejsca to potencjalnie skutki mogą być różne, stąd informacja do twórców.

1 Fajne!
  •  
    krowek Admin
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1704668639

@kamilsobolewski dzięki za zgłoszenie, zbadam sprawę

2 Fajne!
  •  
    krowek Admin
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1704672129

@kamilsobolewski problem dotyczył tylko kosztów wysyłki i występował tylko przy niektórych kwotach, gdy wpisało się cenę z groszami np. 16,99 zł. Kwota o grosz mniejsza była od razu widoczna przy ogłoszeniu. Nie powodowało to większych komplikacji w systemie, ale dzięki za zgłoszenie.

Poprawione :)

5 Fajne!
  •  
    1704700366

@krowek Dzięki!

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry