[BLACK WEEK] Najlepsze oferty na gry ze sklepów

krowek Admin

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1606483242

Przygotowaliśmy listę najlepszych zniżek na gry ze sklepów oraz z Allegro. Niektóre promocje kończą się dzisiaj, a inne trwają aż do 4.12.2020 lub do wyczerpania zapasów.

Lista z najlepszymi promocjami na Black Week na naszym blogu.

Piszcie w komentarzach czy coś udało Wam się upolować. Możemy dzielić się tutaj atrakcyjnymi ofertami na Black Week 2020 i nie tylko.

•  
    1606484093

Bardzo czytelny i przejrzysty spis! 👏

Ja akurat w większość z tych gier albo grałem, albo mam je w bibliotece, ale część osób na pewno skorzysta :) 

3 Fajne!
  •  
    1606519505

Spoko, bardzo dobra robota.. tylko szkoda że cenny nowych gier niższe niż tu na portalu używane czasem o prawie 25-30% 

1 Fajne!
  •  
    1606553748

Nioh w Media Markt za 29zl

0 Fajne!
  •  
    1606568023

@kamilcupriak

Wrzuć linka bo nie widzę takiej ceny w MM. 

0 Fajne!
  •  
    1606580244

@Radnyns byłem dzisiaj w sklepie. Może tylko stacjonarnie taka cena w łódzkiej Manufakturze. 

0 Fajne!
  •  
    1606580765

@kamilcupriak

No to warto taką informację umieścić przed dodaniem, że to lokalna oferta. 

0 Fajne!
  •  
    1606612267

Obecnie w Media Expert:

Gra Turismo Sport, God Of War, Horizon Zero Dawn Complete Edition, Infamous Second Son, Little Big Blanet 3, Ratchet & Clank, Szymparty, The Last of Us Remastered, Uncharted Kolekcja Nathana Drake'a, Uncharted Zagionone Dziedzictwo, Uncharted 4 Kres Złodzieja, każd gra 39 zł.

Dodatkowo pady Dualshock 4 po 169 zł

Zestaw Dualshock 4 + FIFA 21 za 299 zł

1 Fajne!
  •  
    1606634100

@Radnyns

Raczej nie lokalną tylko stacjonarną w Media Markt w Rzeszowie również w tej samej cenie 29 zł przypuszczam że w innych sklepach stacjonarnie również będzie taka cena. 

Wczoraj widziałem kilka innych tytułów jak Doom, Uncharted: Kolekcja Nathana Drakea również w cenie 29 zł oraz GTA V, Hitman 2, Detroit - 49 zł

0 Fajne!
  •  
    krowek Admin
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1606724217

Zaktualizowałem wpis na blogu z promocjami na Allegro i w sklepach.

Warto sprawdzać oferty co jakiś czas bo ceny dość często się zmieniają, raz w górę, raz w dół :)

https://wymiengry.pl/blog/aktualnosci/najlepsze-promocje-z-grami-na-black-friday-lista

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry