Black Friday 2019

Marcin_Tedy

1574071099

Z racji zbliżającego się czarnego piątku , w tym poście będziemy udostępniać okazje jakie ustrzelimy w tym dniu.

Licze tez na wasze aktywności , bo jak nie my to kto :)

Niech moc czarnopiątowych zakupów będzie z wami :)

•  
    1574848099

nic narazie ciekawego jeśli miałbym polecić, ewentualnie Red Dead Redemption 2 na PS4 z amazon.de wychodzi za jakieś 110 zł z przesyłką (19,99 EURO + 5 EURO za przesyłkę): https://www.amazon.de/dp/B01M6Y1Y4A/ref=sr_1_1__mk_pl_PL=ÅMÅŽÕÑ&crid=243BBIX6FDIXL&keywords=red+dead+redemption+2+ps4&qid=1574848042&sprefix=red+dead+%2Caps%2C178&sr=8-1

Ta sama cena zresztą dla XBOX One.

0 Fajne!
  •  
    1575012366

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

0 Fajne!
  •  
    1575023072

I jak tam ten Black Friday? :D 

W kwestii gier to jest jak co roku. Kasztany tanie, bo i tak ich nikt nie chciał to obniżyli cenę o 10 zł i dali naklejkę, że przecena 50%. Ale wszystko czego szukałem ceny nie zmieniło albo jak zmieniło to już w sekundę egzemplarzy brakło. 

Tyle, że faktycznie ciuchy i obuwie trochę tańsze. Ale i tak co lepsze to trzeba było kupić wcześniej w tym tygodniu. Air Force'y chciałem na zimę i kupiłem w poniedziałek za 530, a dzisiaj już są za 450, ale cóż z tego jak rozmiarów nie ma. Tak wygląda Black Friday :)

Czaiłem się na Catherine na ps4 to na tygodniu była jeszcze w empiku po 150 zł, a dzisiaj już egzemplarzy brak. W media expert penisy chyba jeden egzemplarz wrzucili na polskę, bo na ceneo widać, że chcą po 140 sprzedawać, ale odkąd się pojawiła oferta to nawet jednego egzemplarza nie znalazłem w żadnym sklepie w Polsce. 

Moc zakupów :D obstawiam, że jak tylko wybije grudzień to wiele rzeczy, które oglądaliśmy przez ten tydzień będzie jeszcze tańsze, bo "obniżka na święta", a od 20 grudnia wszystkie ceny w górę tak jak na Black Friday.

0 Fajne!
  •  
    1575025086

Ja niestety nic dla siebie nie znalazłem ,dla mnie pierwszy black friday bez zakupów w sklepach .

Ale jeden plus jestem bogatszy o te parę  stówek :)

a tu jedna według mnie ciekawa oferta  :

Need for Speed Heat w Neo 24 cena 164,99zł  na xbox i ps4

0 Fajne!
  •  
    1575028144

@Marcin_Tedy żadne promo tylko regularnie spada cena, bo gry ea tak tanieją. Poprzednie tak sam spadały i ten nfs będzie do świąt chodził po 100 zł. Ja tam trzeci rok nic nie kupiłem na black friday, bo widzę, że faktycznie nic nie tanieje, a najlepsze ceny były w poniedziałek.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1575028780

Na WymieńGry.pl macie również Black Friday jak coś :D Zachęcamy do wspierania serwisu :)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1575044014

Kurła aż mi cebula z oka poleciała jak niedawno przeszedłem na hero za 25 zł ;( to jak płaskacz w twarz :D

0 Fajne!
  •  
    1575052826

Fajna promka na BF jest obecnie x-komie na rocznego plusa za 169 zł https://www.x-kom.pl/p/201183-abonament-prepaid-do-konsoli-sony-playstation-plus-365-dni.html

Jak również na Fifę 2020 Xbox oraz PS4 za 129 zł i PC 89 zł

https://www.x-kom.pl/p/502086-gra-na-pc-pc-fifa-20.html

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1575122800
    W zwiazku z dużym zainteresowaniem i waszymi prośbami, wydłużamy zniżki na black friday :) Ostatnia szansa na zakup pakietu w promocyjnej cenie do 23:59. Po tym czasie wracają stare ceny. 
    1 Fajne!
  •  
    1575137025

@milka_90   dla ciebie żadne ale chociaż inni może skorzystają :)

Ciekawe twoje teorie że do świąt 100zł hehe

Skoro tak będzie jak mówisz to star wars będzie bardzo nisko cena to sobie kupie za grosze :)

Co do promocji black   2 lata temu były fajne i się obłowiłem ,z roku na rok już coraz gorzej :(

Co do cen jestem na bierząco z rynkiem dzienne śledzę ,więc mnie nikt nie wkręci :)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry