Black Friday 2019
Z racji zbliżającego się czarnego piątku , w tym poście będziemy udostępniać okazje jakie ustrzelimy w tym dniu.
Licze tez na wasze aktywności , bo jak nie my to kto :)
Niech moc czarnopiątowych zakupów będzie z wami :)
-
nic narazie ciekawego jeśli miałbym polecić, ewentualnie Red Dead Redemption 2 na PS4 z amazon.de wychodzi za jakieś 110 zł z przesyłką (19,99 EURO + 5 EURO za przesyłkę): https://www.amazon.de/dp/B01M6Y1Y4A/ref=sr_1_1__mk_pl_PL=ÅMÅŽÕÑ&crid=243BBIX6FDIXL&keywords=red+dead+redemption+2+ps4&qid=1574848042&sprefix=red+dead+%2Caps%2C178&sr=8-1
Ta sama cena zresztą dla XBOX One.
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
I jak tam ten Black Friday? :D
W kwestii gier to jest jak co roku. Kasztany tanie, bo i tak ich nikt nie chciał to obniżyli cenę o 10 zł i dali naklejkę, że przecena 50%. Ale wszystko czego szukałem ceny nie zmieniło albo jak zmieniło to już w sekundę egzemplarzy brakło.
Tyle, że faktycznie ciuchy i obuwie trochę tańsze. Ale i tak co lepsze to trzeba było kupić wcześniej w tym tygodniu. Air Force'y chciałem na zimę i kupiłem w poniedziałek za 530, a dzisiaj już są za 450, ale cóż z tego jak rozmiarów nie ma. Tak wygląda Black Friday :)
Czaiłem się na Catherine na ps4 to na tygodniu była jeszcze w empiku po 150 zł, a dzisiaj już egzemplarzy brak. W media expert penisy chyba jeden egzemplarz wrzucili na polskę, bo na ceneo widać, że chcą po 140 sprzedawać, ale odkąd się pojawiła oferta to nawet jednego egzemplarza nie znalazłem w żadnym sklepie w Polsce.
Moc zakupów :D obstawiam, że jak tylko wybije grudzień to wiele rzeczy, które oglądaliśmy przez ten tydzień będzie jeszcze tańsze, bo "obniżka na święta", a od 20 grudnia wszystkie ceny w górę tak jak na Black Friday.
0 Fajne! -
Ja niestety nic dla siebie nie znalazłem ,dla mnie pierwszy black friday bez zakupów w sklepach .
Ale jeden plus jestem bogatszy o te parę stówek :)
a tu jedna według mnie ciekawa oferta :
Need for Speed Heat w Neo 24 cena 164,99zł na xbox i ps4
0 Fajne! -
@Marcin_Tedy żadne promo tylko regularnie spada cena, bo gry ea tak tanieją. Poprzednie tak sam spadały i ten nfs będzie do świąt chodził po 100 zł. Ja tam trzeci rok nic nie kupiłem na black friday, bo widzę, że faktycznie nic nie tanieje, a najlepsze ceny były w poniedziałek.
0 Fajne! -
Na WymieńGry.pl macie również Black Friday jak coś :D Zachęcamy do wspierania serwisu :)
1 Fajne! -
Kurła aż mi cebula z oka poleciała jak niedawno przeszedłem na hero za 25 zł ;( to jak płaskacz w twarz :D
0 Fajne! -
Fajna promka na BF jest obecnie x-komie na rocznego plusa za 169 zł https://www.x-kom.pl/p/201183-abonament-prepaid-do-konsoli-sony-playstation-plus-365-dni.html
Jak również na Fifę 2020 Xbox oraz PS4 za 129 zł i PC 89 zł
https://www.x-kom.pl/p/502086-gra-na-pc-pc-fifa-20.html
0 Fajne! -
W zwiazku z dużym zainteresowaniem i waszymi prośbami, wydłużamy zniżki na black friday :) Ostatnia szansa na zakup pakietu w promocyjnej cenie do 23:59. Po tym czasie wracają stare ceny.1 Fajne!
-
@milka_90 dla ciebie żadne ale chociaż inni może skorzystają :)
Ciekawe twoje teorie że do świąt 100zł hehe
Skoro tak będzie jak mówisz to star wars będzie bardzo nisko cena to sobie kupie za grosze :)
Co do promocji black 2 lata temu były fajne i się obłowiłem ,z roku na rok już coraz gorzej :(
Co do cen jestem na bierząco z rynkiem dzienne śledzę ,więc mnie nikt nie wkręci :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo