Black Friday 2019

Marcin_Tedy

1574071099

Z racji zbliżającego się czarnego piątku , w tym poście będziemy udostępniać okazje jakie ustrzelimy w tym dniu.

Licze tez na wasze aktywności , bo jak nie my to kto :)

Niech moc czarnopiątowych zakupów będzie z wami :)

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1574078600

Rozumiem, ze wątek dotyczy sklepów zagranicznych. Jeśli tak to ok. 

0 Fajne!
  •  
    1574084763

@konewko chyba tak, bo jak coś  tutaj kupi się faktycznie taniej to co najwyżej crapy/suchary, które i tak miały być przecenione... albo coś z biedry. O tam jest pokazane jak Black Friday u nas wygląda. Kholat na pc za 30 zł z koszulką :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1574106420
    Dużo osób uważa że Black Friday w Polsce to porażka, a ja powiem wam że w zeszłym roku ustrzeliłem konsole Playstation 4 Slim z dyskiem 1tb, grą Red Dead Redemption 2 oraz dodatkowo Spidermanem za 1351zł.
    0 Fajne!
  •  
    1574108782

Czasami coś fajnego można dorwać, problem w tym, że sklepy robią te "wielkie" promocje, a okazuje się, że na stanie jest kilka sztuk. 

1 Fajne!
  •  
    1574108970

Fajna promka będzie w Media Expert z okazji BF na RDR 2 obecnie mają ja za 247 a będzie za 129 zł.

Jeśli ktoś nosi się z zamiarem zakupu nówki warto zaczekać :)

Taniej nowej polskiej wersji w kraju nie widziałem :)

1 Fajne!
  •  
    1574160082

Od jakis pięciu lat nie widziałem żadnej promocji wygrywającej z kapci w Polsce.

Amazon to co innego i do dzisiaj mam zal, ze nie kupilem dwa lata temu PS4 pro z dwoma padami za 1100 zl.

Albo nowe Xbox one S z Forzami za 650 zl

pS4 po 600 zl (ale mogły byc refabrished).

To są promocje, a u nas? Lepsze sa w grudniu, a na konsole w maju.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1574170594

@Didymos

Amazon tak owszem ma promocje, ale pakowanie tam paczek i wysyłka to porażka zwłaszcza na takie dni okazyjne jak czarny piatek i okres przedświąteczny. Wiem bo pracowałem tam. Jest tam takie tempo pracy nazucane ze o pomyłkę bardzo łatwo.  Albo przyjdzie towar uszkodzony albo nie przyjdzie wcale, tym bardziej ze wysyłka idzie z zagranicy.

0 Fajne!
  •  
    1574548231

@kryjab20

Nie wiedziałem o tym.

Renome mają dużą i nie sądziłem, ze przy takiej kontroli i komputeryzacji uszkadzaja towar lub gubia paczki.

Nie jestem zwolennikiem wielkich korporacji, wolę małe i średnie firmy bo to one daja najwięcej dobra lokalnej społeczności (miejsca pracy i płacą podatki na miejscu), jednak co by nie mowic, tylko Amazon ma "jaja" by e tej części swiata robic prawdziwe promocje.

1 Fajne!
  •  
    1574675916

Podobno ma byc nintendo switch w saturnie w niemczech za 300€ z grami, ale to jakas poczta pantoflowa na chwile obecna przyszlo, wiec nie mam linka.

0 Fajne!
  •  
    1574699697

Odsyłam do porównywarki cen z ostatnich 6 miesięcy, by faktycznie zaoszczędzić kupując. Teraz już pewnie serwery ceneo nagle nie padną w Black Friday. :)

http://www.wykop.pl/ramka/5229883/tu-sprawdzisz-czy-cena-rtv-agd-w-trakcie-blackfriday-faktycznie-jest-obnizona/

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry