Ac Valhalla punkty mistrzowskie
Posiadam już ponad 400 punktów doświadczenia a nie pojawiła mi się opcja punktów mistrzowskich. Ktoś może zna problem?
-
Moze nie wykupiłeś wszystkich umiejętności bo punkty mistrzowskie pojawiały sie chyba gdzieś na środku drzewka jeśli dobrze pamiętam
0 Fajne! -
Jak ukończysz drzewko umiejętności to z każdym poziomem będziesz dostawać jeden punkt mistrzostwa.
1 Fajne! -
Witam serdecznie Mam na imię Dawid Jasper jestem osobą niepełnosprawną zażywam mocne leki psychotropowe na uspokojenie i leki na serce bo mam problemy ze zdrowiem
zapraszam was na mój kanał YouTube i też na mojego Live który będzie na tym kanale YouTube o godzinie 17:45 albo o godzinie 18:30
możecie mi zostawić łapkę w górę i Suba i dzwoneczek na moim Live o godzinie 17:45 albo o godzinie 18:30
mój kanał YouTube Dawid Jasper TV 838
zaobserwujcie mnie na Instagramie będę was informował na prywatnej wiadomości o której godzinie będzie mój live
https://www.instagram.com/dawidjasper994/
https://www.youtube.com/channel/UCQ7a4u421lD2y8klFTYhWFg
dużo ludzi ubliża mojemu tacie mojemu bratu i mojej rodzinie i mi tak samo A ja nigdy w życiu na nikogo złego słowa nie powiedziałem
0 Fajne! -
Nigdy w życiu nikomu nie ubliżał m na moim Live i też na czacie bo jestem osobą niepełnosprawną Jestem osobą normalną
0 Fajne! -
Cześć. Nie będę zakładał nowego tematu, bo mam tylko szybkie pytanko.
Czy jeśli zakupię season pass do Valhalli w obecnej promce na ps store to te dodatki będą działały z pudełkową wersją gry czy samą podstawkę też musiałbym kupić cyfrową?
1 Fajne! -
Nie musisz kupować cyfry. Wszystko będzie śmigać jak trzeba.
No chyba że dziwnym trafem masz jakąś azjatycka czy amerykańska wersję pudełka, no to nie będzie to ci działać jeśli dodatki kupisz na naszym psn
2 Fajne! -
@Damian69 Nie no, mam z normalnej, polskiej dystrybucji 😄
No i dziękuję pięknie za odpowiedź!
1 Fajne! -
Miłego ogrywnia dlc. Może w końcu zabiorę za ten tytuł bo leży na półce od premiery, a ja ogrywam jakieś inne pierdoły...
2 Fajne! -
@Damian69 odpalaj tego Assassin's Valhalla 🤣 początek gry jak w każdej innej powoli się rozkręca, ale jak już popłyniesz do Anglii, to mówię ci szczerze ciężko się oderwać. Bynajmniej ja tak mam😅
1 Fajne! -
@Damian69 A dziękuję 🙂 Mam tylko nadzieję, że te dwa fabularne dodatki to więcej gry niż 5 godzin 😄
Tak jak kolega wyżej napisał, nie zwlekaj dłużej tylko odpalaj 😉
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo