Zniechęcające momenty
Czy nie macie tak czasami, że chce wam się wrócić do gry, bo jako całokształt jest spoko ale przypominacie sobie jakiś fragment rozgrywki po którym całkowicie odchodzi ochota na dany tytuł? W moim przypadku to np Dragon Age: Origins - fragmenty w deep roads i pustka uwalniając królewicza od demona. Dodam jeszcze połowę epizodów Beyond Two Souls ciagnących się niemiłosiernie i wszystkie misje w Japonii Hitman 2 Silent Assassin
-
Mam tak czesto przy nabijaniu jakiegos trofika, teraz walcze w Death Stranding i jest dosc monotonnie.
0 Fajne! -
Mam podobnie... (z kobietami)... powspominać miło lepsze momenty, a potem patrzę i jak widzę, że już nie wyglądają tak dobrze jak kiedyś to mi przechodzi. Jeszcze jak sobie przypomnę minusy przez, które się rozstaliśmy to nawet na jednorazowy skok w bok nie chce się wracać. Zwłaszcza, że są nowe, lepsze, ładniejsze gry z którymi jeszcze nie miałem styczności :)
2 Fajne! -
Hehe dobre :)
1 Fajne! -
@milka_90 sweet :)
1 Fajne! -
Mi się tak całkiem niedawno zdarzyło w Resident Evil 2. Grałem w oryginał na PSXie, byłem dość nahajpowany na remake. Co się okazało? Mało amunicji, biegający za mną non stop Mr X, przestałem widzieć sens dalszej gry i przestałem. Próbowałem nawet wrócić, ale było to samo.
0 Fajne! -
Najbardziej zniechęcającym momentem jest, gdy wbijasz platynę i napotkasz na zbugowane trofeum... :(
2 Fajne! -
Jakiś czas temu postanowiłem ograć kampanię w Modern Warfare Remastered na weteranie, ale niestety niektóre etapy misji są okropnie trudne :P. I tak nie wyobrażam sobie przejście ostatniej misji w samolocie.
0 Fajne! -
@hot_molotov tą misje to przejdziesz tylko sposobem z przełączaniem stopnia trudności (na yt jest pokazane) tak to wątpię że ktoś przejdzie
0 Fajne! -
Moment zniechęcający jest gdy długo szukałeś gry by wbić platyne, kupujesz ją, a okazuje się że już serwery nie działają lub przestaną niedługo działać, po co oni robią trophy online jak po roku, dwa, wyłączają serwery1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo