XSX i PS5
Czas najwyższy zacząć myśleć nad dodaniem tych platform na stronę ;) Pewnie duży procent z nas już zamówiło PS5 lub XSX, a gry ukażą się lawinowo na początku grudnia.
Nie jest to priorytet, ale warto o tym pamiętać i być przygotowanym.
-
Powoli już wypadałoby ;)
0 Fajne! -
Zgadza się, konsola odbierana 19 listopada
0 Fajne! -
O ile nie anulują lub nie przesuną pre-orderów :-[
0 Fajne! -
Konsola zamówiona 3h od możliwości pre-orderów, do tej pory mail nie przyszedł więc wątpię by to się zmieniło, przesunięć jako zmiany daty premiery nie będzie, anulowanie pre-orderów było, bądź nadal jest, w toku, lecz anulowane zostały zamówienia na faktury, nieopłacone w całości/z możliwością opłacenia przy odbiorze konsoli.
0 Fajne! -
Amazon niektórych klientów odsyła z kwitkiem. Tylko nie wiem czy tych najświeższych czy jak. Widać, że tych konsol na premierę jednak nie za wiele jest. Oby nasze dotarły tego 19.11.
0 Fajne! -
Myślę że nie będzie anulowania pre-orderów. W moim przypadku wygląda to tak złożone opłacone, potwierdzone mailowo. W przypadku mojego znajomego złożone opłacone potwierdzone mailowo po czym kolejnego dnia otrzymał maila z informacją że konsole otrzyma w dniach 19-30 listopada.
Jak widać przygotowany grunt pod poślizg.
0 Fajne! -
A w jakim dniu @Tomix zamawiałeś konsole i kolega?
0 Fajne! -
W tym samym dniu, zakupu dokonałem pierwszy rano, kolega w godzinach wieczornych.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo