Xbox Game Pass PC - problem z Gears 5

Kubannn5888

1580548343

Siemka, naszła mnie ochota by pograć w Gearsy a, że nie posiadam Xboxa to postanowiłem skorzystać z promocji na Passa za 4zł. Po zakupie, zadowolony wręcz szczęśliwy,postanowiłem , że pobiorę sobie Gearsiki 5... no ale jest taki problem, że tego nie mogę tego zrobić. Opcja zainstaluj jest cała szara. Gears of War 4, Forza i inne gry mogę normalnie pobierać, tylko tej się nie da.
Po chwili patrzę na sam dół i widzę wymagania... Wymagania spełniam wszystkie oprócz OS... jest X na czerwono. Mam Win 10 a tutaj wyskakuje problem... Da się to obejść, bez aktualizacji systemu? Ew, jak mam zaktualizować go. W kompach nie "siedzę" od dawna( konsolowiec :)

•  
    1580549265
    1 Fajne!
  •  
    1580669604

@magnetic wiem, że jest update ale czy można bez niego zaradzić? tak jak pisałem nie siedzę w kompach od paru lat.... a w tym czasie dużo się zmieniło. No ale jak trzeba pobierać update to to zrobię . dzięki

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1580669922

Trzeba. Ta aplikacja Xboxa z grami na PC jest na tyle upośledzona, niestety.

0 Fajne!
  •  
    1580682021

@konewko pobieram wszytko, robię jak należy, komputer się restartuje przetwarzanie aktualizacji i przy 91% stoi... i tak od paru godzin... właśnie sobie przypomniałem dlaczego odszedłem od komputerów...

1 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1580720705

@Kubannn5888 dlatego Windows 7 na zawsze w naszych sercach ;(

0 Fajne!
  •  
    1580739249

@konewko żeby nie zakładać kolnego tematu , dysk ssd do kompa jaki polecisz max- 220zł , taki zmalałem
     GOODRAM 256GB 2,5" SATA SSD IRDM PRO GEN. 2. Pod system

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1580753656

@Kubannn5888 Dopłać trochę i bierz samsunga: https://www.ceneo.pl/59463688#tab=click

0 Fajne!
  •  
    1580760919

@konewko a ten goodram zły? Nie chce za bardzo dokładać do starego kompa bo głównie to służy do pracy.

0 Fajne!
  •  
    1580811243

Nie wiem jak edytować posty...

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry