Wiedźmin 3. Sposoby na kasę.

DeadZone

1590324760

Witam. Jakiś czas temu wróciłem do Wieśka, zostało kilka zadań poszukiwań i postanowiłem że stworze wszystkie rynsztunki arcymistrzowskie ale braknie kasy na to wszystko a i jeszcze potrzeba na zaklinacza słów 15k. Szukałem sposobu na kasę i widzę że dwa znalazłem co działają w miarę dobrze. 

1. Po zniszczeniu gniazda potworów zabieramy wszystko poza 1 przedmiotem. Następnie medytujemy 5 dni i otwieramy gniazdo, przedmioty znów się pojawiły. Powtarzamy do znudzenia cały proces. 

2. W wierzy przy Kaer M. Gdzie szukamy rynsztunki wilka jest skrzynia z mieczem i listem. Zabieramy sam miecz po czym zapisujemy grę i wczytujemy ten zapis, otwieramy skrzynie i miecz znów się pokazuje, powtarzamy do znudzenia. 

Macie jakieś inne techniki? Może coś szybszego albo lokacja z najlepszym gniazdem potworów? 

•  
    1590327429

@DeadZone

Powiem Ci, że ja grę przeszedłem na najwyższym poziomie i zrobiłem wszystkie rynsztunki i mi jeszcze dużo siana zostało, także nie wiem skąd ten problem z brakiem pieniędzy. Fakt, że zbierałem rzeczy i sprzedawałem, ale z pieniędzmi to nie miałem po prostu co już robić 

3 Fajne!
  •  
    1590328506

@Zurek sam nie wiem gdzie to poszło wszystko. Może dlatego brakuje że nigdy nie sprzedałem żadnego unikatu i wszystkie mam w schowku czy to miecz czy zbroja. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1590559564

Serio brakuje Ci kasy? Ja czyściłem wszystko, wszystkie ,,?" zrobione, wyczyszczone i latało sie co chwila do kupców tylko sprzedawać.

Nie rozumiem jak może brakować w tej grze pieniędzy :D

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1590607648

Jest prosty sposób. Nazywa się wyczyść znaki zapytania na Skellige.

Powodzenia, wierzę w ciebie.

1 Fajne!
  •  
    1590614530

@kenny2612 niektórzy myją się codzienne, a nawet trzy razy dziennie, nowe ciuchy, fryzury, stylizacja brody, na jednej płotce też nie można jeździć codziennie, a kurtyzany tanio nie biorą jak chcesz dobrze... właśnie skąd wiesz, że nie przepuścił wszystkiego w burdelu. Nie wolno się tak pytać, bo może ktoś się będzie wstydził powiedzieć prawdę.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1597872081

Mam pytanie odnośnie Wiedźmina, czym się różnią wydania tej gry "Dziki Gon" i "Dziki Gon Edycja gry roku" ?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1597875052

@DraGo Dziki Gon to podstawowa wersja gry. Edycja gry roku jest ze wszystkimi dodatkami.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1597875869

Ok, dzięki tylko to chciałem wiedzieć.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry