Weryfikacja użytkownika.
Jak jest z tą weryfikacją? Zrobiłem przelew pół godziny temu i jeszcze nie jestem "zielony"! Skandal!
Nie no, a na serio - w tydzień się wyrobicie panowie adminowie?
-
@owieczkin @Asamer prześlijcie ponownie dane do weryfikacji (poprzez formularz https://wymiengry.pl/weryfikacja-konta) abyśmy mogli przyznać Wam status weryfikacji.
Nie musicie oczywiście nic płacić, mamy zaksięgowane od Was wpłaty z bety. Dzięki!
1 Fajne! -
@konewko Dziękuje za info ;)
0 Fajne! -
@Minuta1985 Daj nam chociaż miesiąc, żeby się trochę tych przelewów uzbierało na nowe wille ;)
A tak poważnie, to spokojnie Panowie. Nie jesteśmy już na GT. Kontakt z administracją będzie przez cały czas - między innymi również przez forum. Nikt nie zostanie pominięty i każdy otrzyma należną weryfikacje. Zapewniam :)0 Fajne! -
@maciej_spc Jasne. Poszło, dziękuję ślicznie!
0 Fajne! -
@sullivan_1989 nie mogę napisać Ci PW więc napiszę tutaj. Dostałem prośbę o uzupelnienie danych co też niezwłocznie uczyniłem hehe. Przelew podobno doszedł więc teraz czekam na moją zieleń. Długo jeszcze;)?
0 Fajne! -
@Minuta1985 Gotowe. Dzięki za sprawną korektę danych. Miło mieć Cię 'na zielono' :-)
0 Fajne! -
@maciej_spc Dzięki wielkie. A jeszcze się tylko spytam o moją naszywkę Herosa. Będzie takowa?
1 Fajne! -
@Minuta1985 Oczywiście. Jesteśmy w trakcie wdrażania odznak, niebawem pojawi się.
1 Fajne! -
BTW. U mnie również dane poprawione. Ooo, już jest. Nie było tematu ;)
0 Fajne! -
i ja musiałem poprawić dane, bo coś tam z adresem nie grało. już poprawiłem, także zerknijcie raz jeszcze :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo