Transakcje
Witam.
I jak tam, komuś się już udało zawiązać transakcję wymiany/sprzedaży? :)
-
Jutro wysyłam pierwszą paczkę :)
0 Fajne! -
Wczoraj pierwsza, dziś druga :)
Pierwsza paczuszka już wysłana!
0 Fajne! -
U mnie będzie ciężko bo 90% gier zaoferowanych mi stoi już u mnie na półce. A pozostałe 10% to CoDy, BFy czy inne sieciówki, w które nie grywam. Jak tu żyć?
0 Fajne! -
@Minuta1985 Chętnie wziąłbym od Ciebie Spyro, gdyby platforma była zielona ;/
0 Fajne! -
@Minuta1985 , ja z kolei mam fetysz rozdziewiczania gry z folii, dlatego w zasadzie tylko sprzedaje :)
0 Fajne! -
@Dionysos no ja też lubię nówki sztuki, przynajmniej j wiem że nieużywane, dziewicze wręcz;) Dziś miałem dylemat czy wziąć z MM Yakuze 6, Soul Calibura VI i DMC5 ale ponad pięć stów za gry to trochę dużo. Ale to nie znaczy że jutro mi się coś nie odklei i nie polecę po nie po pracy hehe.
0 Fajne! -
Ja czekam tylko, aż ktoś zacznie zapełniać dział z grami na pierwsze PlayStation :) Na ten rok obrałem sobie za cel powiększanie kolekcji głównie w tę stronę, aczkolwiek i tytułami z PS2/PS3 nie pogardzę :)
1 Fajne! -
@sullivan_1989 szkoda że dopiero teraz przeczytałem , bo w czwartek wysłałem gościowi ponad 70 gier na ps one więc na pewno coś byś wybrał.
0 Fajne! -
@sullivan_1989 a mój szaraczek zdechł w styczniu przy próbie odpalenia colina ? Nie ma czasu, żeby w nim pogrzebać
0 Fajne! -
@maciek4281 No szkoda, szkoda. Póki co zostaje mi Allegro :)
@Cezorek Współczuję. Ja swojego odpalam od czasu do czasu. Na ten moment odświeżam po raz kolejny Soul Reavera, a młody od czasu do czasu pyknie w Pac-Man World :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo