Subskrypcja PS+ bez konta w banku.
Temat zamknięty
Witam. Ostatnio znalazłem prosty i o dziwo działający trik na grę przez sieć za darmo. Ja przynajmniej tak to traktuje jednak jak wiadomo można pobrać też gry co miesiąc udostępniane jednak nie na swoim koncie. Gra przez sieć działa na każdym użytkowniku. Trik ten polega na tworzeniu nowych kont i aktywację okresu próbnego. Dokładne informacje umieszczę w kolejnym temacie jeśli będzie zainteresowanie tematem.
Pozdrawiam.
-
Nie, coś ty?
1 Fajne! -
Naprawdę sądzisz, że przez te wszystkie lata istnienia PS+, Ty odkryłeś to jako pierwszy? Myślisz, że te wszystkie plusy na allegro po 15 zł za rok to co? Raczej obejdzie się bez Twojego następnego tematu ;)
1 Fajne! -
@dawid2601 Najśmieszniejsze, że wiara faktycznie kupuje z allegro te robione ręcznie konta, które równie dobrze samemu można zrobić w 10 minut.
0 Fajne! -
@bigdo Większość to zapewne dzieciaki bez konta w banku i karty, a takie cwaniaki korzystają.
0 Fajne! -
W sumie racja. Ja raczej od dość niedawna mam ps4 więc nie potrzebowałem tego. A ktoś z was może myślał nad sprzedażą tego na allegro? Niby nic ale co jakiś czas uzbiera się chociażby na wyjście że znajomymi do baru.
0 Fajne! -
Nie wiem jakim desperatem trzeba być żeby bawić się w to zarobkowo.
1 Fajne! -
@mastahluc Nawet nie wiem co o tym myśleć... Lepiej od razu zamknę temat, zanim to się rozwinie w złym kiernku...
0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo