Sprzedam PS4 PRO + gry

Temat zamknięty

bigdo

1598536803

Dzień dobry, mam na sprzedaż konsolę PS4 PRO z padem + gry. Jestem pierwszym właścicielem, posiadam dowód zakupu. Konsola sprawna, działa jak nowa, nie ma z nią czy z padem żadnych problemów. Oryginalne okablowanie, oryginalny karton. Cena do negocjacji. Możliwość zakupu z grami:

Gry w wersji pudełkowej:
- Uncharted 4 (dubbing pl)
- Driveclub (napisy pl)
- Killzone (dubbing pl)
- Marvel's Spider-Man (dubbing pl)
- Shadow of the Colossus (napisy pl)

Stan gier pudełkowych oceniam na bardzo dobry. Na konsoli jest też kilka gier w cyfrowej wersji.

W razie pytań zapraszam w tym temacie czy na pw.

Możliwość odbioru osobistego w Swarzędzu.
Możliwość wysyłki.

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

•  
    1598539124

Witam, jaki model konsoli ?

0 Fajne!
  •  
    1598539667

Podepne się do posta , mam nadzieję że autor się nie obrazi. Sprzedam swojego pro z padem najnowszy model cuh 7216B , cena 1050 zł. Do końca tygodnia odbiór Piotrkow Trybunalski plus minus 40 km mogę dowieźć za dopłatą . Od niedzieli odbiór Warszawa 

1 Fajne!
  •  
    1598541871

@Radnyns CUH-7116B.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1598543721

@bigdo Cena do negocjacji....

A jaka jest cena? Bo nigdzie nie widzę

0 Fajne!
  •  
    1598544114

@maciek4281 Nie wiem, z 1200zł? Zależy też, czy z grami, czy bez. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1598545064

@bigdo fiu fiu 😊

Cenisz się dobrze 😀

0 Fajne!
  •  
    1598545745

@maciek4281 Rzuciłem tylko kwotą. Targuj się. :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1598550843

@bigdo przy takiej cenie ciężko targować 😀

Wolałbym kupić tą 7216 od tego chłopaka co tu pisał bo on też zawyżył cenę  ale nie aż o tyle co ty i myślę że  bez problemu sprzedałby ją taniej bo wystarczy trochę poszukać i bez problemu można kupić prosiaja sporo taniej.

Jak chcesz sprzedać a cena nie będzie tak kosmicznie zawyżona to się odezwij na pw.

A gdyby czytał to ktoś kto ma jakieś ps4  fat/slim/pro , xbox one fat/s/x do sprzedania to zapraszam na pw

0 Fajne!
  •  
    1598551033

@maciek4281 Jak będziesz chciał kupić, to daj znać na pw, na pewno się dogadamy. :)

0 Fajne!
  •  
    1598552196

@maciek4281 ty chyba jakiś handlarz jesteś 😅. Wchodzę na znany serwis aukcyjny z ciekawości, sprawdzam ceny PS4 pro , no rzeczywiście da radę kupić najtaniej za 999 zł ale albo bez pada albo z padem ale starsze modele, nie 7216B. Nie wiem w takim razie czemu piszesz iż moja oferowana cena jest zawyżona i podaj jaki kolwiek argument ku temu, a nie rzucaj słowa na wiatr 😁

4 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu

Temat zamknięty

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry