Sniper ghost warrior 3
Grę ukończyłem i do platyny brakuje mi jedna misja poboczna oczyszczenie problem w tym że nigdzie nie mam jej chyba mnie zaraz chuj spali pomijam już fakt że ta gra to straszny syf w tyloma błędami...
-
@Laska skoro gra tak Cię wkurza i źle ja oceniasz to czemu brałeś się za platynowanie? ;)
2 Fajne! -
@mck_nysa myślę że ta odpowiednią mi nie pomożesz więc sobie daruj jak nie masz nic do napisania odnośnie tematu.
0 Fajne! -
@Laska Może nie zrobiłeś tej misji w określonym czasie i później już nie jest dostępna? Albo jest to kolejny nierozwiązany błąd. Z tym syfem to już przesada. Też się dziwię, że platynujesz wg. Ciebie straszny syf? Mi się tak spodobała, że dwa razy przechodziłem. Contracts też polubiłem, za klimat.
0 Fajne! -
@malik123 wiesz co no gra nie jest zła ale od misji wsparcie wyrzuca za każdą śmierć z gry to chyba ma prawo być irytujące?? No nie zrobiłem tej misji w określonym czasie ale usunąłem zapisy i zagrałem od nowa i wbiłem platynę. Wiesz co serio potrafi być denerwujące gdy Cie przez blad wyrzuci z gry i musisz włączać od nowa wszystko. Też mam contracts ale na razie pasuje.. Teraz zacząłem Valhalle pozdro
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo