Shoutbox dla aktywnych + literki
Z racji tego, że stroną bardzo szybko się rozwija i jest dużo aktywnych użytkownikow, może by dodać małego shoutbox'a na samym dole forum lub portalu, na który można by się szybko komunikować, szukać ludzi do graczy itp. Oczywiście z pewnymi wymaganiami oraz zasadami jak np. pisanie od X postow lub po weryfikacji, 1 zdanie na x minut, tak aby nie było spamu również. Dla nieświadomych, Shoutbox - jest to małe okienko czatu przeważnie na dole lub górze forum/portalu.
Ps. Żeby już nie spamować zauważyłem że nie można zmieniać wielkości liter w pisanym poście a to moim zdaniem podstawa. :/
-
Jestem absolutnie przeciwny shoutboxowi w pierwszych miesiącach istnienia serwisu, a powodem jest nacisk właśnie na forum, zakładanie wątków, wyrobienie statystyk odpowiedzi, itp.
Shoutbox będzie dobrym pomysłem jak WG wyrobi sobie już markę, będzie znane i szanowane. Ale nie na start, to bardziej zaszkodzi niż nam pomoże.
0 Fajne! -
Shoutbox super sprawa :)
0 Fajne! -
@konewko Zgadzam się. Na początku to może zabić forum.
0 Fajne! -
Pomyślimy nad shoutbox'em ale tak jak wspomnieli moi poprzednicy - w późniejszym etapie istnienia serwisu :)
@ocebe Czy mógłbyś opisać dokładniej problem? Chodzi Ci o brak możliwości powiększenia czcionki czy inna kwestia?
0 Fajne! -
@andreo.spc tak, o powiększenie. Chociaż jak wklejenie już powiększony tekst to w edytorze jest większy lecz już po dodaniu postu wszystko jest standardowe.
0 Fajne! -
@ocebe Tak to ma działać właśnie, styl forum jest ujednolicony do jednej wielkości czcionki dlatego w przejrzysty sposób możesz przeglądać jego treść. Pracujemy nad usprawnieniem edytora tak aby wklejany tekst do edytora również został pozbawiony zewnętrznych stylów.
0 Fajne! -
Jeśli tak to dzięki za info ;)
0 Fajne! -
Ja jestem całkowicie za shoutboxem!
Zatrzymałoby to sporo użytkowników dłużej na stronie, a pod nim można umieścić jakieś reklamy.
Oczywiście taki boxik wiąże się z wyłowieniem nowych modów dedykowanych tylko pod czacik.
Fajny pomysł.
0 Fajne! -
>Zatrzymałoby to sporo użytkowników dłużej na stronie
Tak, ale zabiłoby aktywność w wątkach. W ten sposób sam zabiłem kilka serwisów :)
0 Fajne! -
No cóż. Wszystko ma swoje dobre i złe strony
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo