Shoutbox dla aktywnych + literki

ocebe

1552553325

Z racji tego, że stroną bardzo szybko się rozwija i jest dużo aktywnych użytkownikow, może by dodać małego shoutbox'a na samym dole forum lub portalu, na który można by się szybko komunikować, szukać ludzi do graczy itp. Oczywiście z pewnymi wymaganiami oraz zasadami jak np. pisanie od X postow lub po weryfikacji, 1 zdanie na x minut, tak aby nie było spamu również. Dla nieświadomych, Shoutbox - jest to małe okienko czatu przeważnie na dole lub górze forum/portalu. 

Ps. Żeby już nie spamować zauważyłem że nie można zmieniać wielkości liter w pisanym poście a to moim zdaniem podstawa. :/ 

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552555299

Jestem absolutnie przeciwny shoutboxowi w pierwszych miesiącach istnienia serwisu, a powodem jest nacisk właśnie na forum, zakładanie wątków, wyrobienie statystyk odpowiedzi, itp.

Shoutbox będzie dobrym pomysłem jak WG wyrobi sobie już markę, będzie znane i szanowane. Ale nie na start, to bardziej zaszkodzi niż nam pomoże.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552555432

Shoutbox super sprawa :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1552559719

@konewko Zgadzam się. Na początku to może zabić forum. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1552564324

Pomyślimy nad shoutbox'em ale tak jak wspomnieli moi poprzednicy - w późniejszym etapie istnienia serwisu :)

@ocebe Czy mógłbyś opisać dokładniej problem? Chodzi Ci o brak możliwości powiększenia czcionki czy inna kwestia?

0 Fajne!
  •  
    1552566231

@andreo.spc tak, o powiększenie. Chociaż jak wklejenie już powiększony tekst to w edytorze jest większy lecz już po dodaniu postu wszystko jest standardowe. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1552567962

@ocebe Tak to ma działać właśnie, styl forum jest ujednolicony do jednej wielkości czcionki dlatego w przejrzysty sposób możesz przeglądać jego treść. Pracujemy nad usprawnieniem edytora tak aby wklejany tekst do edytora również został pozbawiony zewnętrznych stylów.

0 Fajne!
  •  
    1552583798

Jeśli tak to dzięki za info ;) 

0 Fajne!
  •  
    1552588133

Ja jestem całkowicie za shoutboxem!

Zatrzymałoby to sporo użytkowników dłużej na stronie, a pod nim można umieścić jakieś reklamy.

Oczywiście taki boxik wiąże się z wyłowieniem nowych modów dedykowanych tylko pod czacik.

Fajny pomysł.

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1552588297

>Zatrzymałoby to sporo użytkowników dłużej na stronie

Tak, ale zabiłoby aktywność w wątkach. W ten sposób sam zabiłem kilka serwisów :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552638469

No cóż. Wszystko ma swoje dobre i złe strony

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry