Rocket League - Platyna

Korsarz

1603063434

Po tym jak RL przeszło na model f2p, przysiadłem na chwilkę do gierki, a że trofki przy rozgrywce praktycznie same wpadają to zostało mi jedno do wbicia platyny. Trofeum nazywa się Zagracony i wymaga zebrania wszystkich przedmiotów,. I pytanie, czy ktoś może ostatnio przerabiał temat ? Wg. starego poradnika trofeum ma wpaść po rozegraniu około 170 meczy i że za każdy mecz wpada jakiś przedmiot. Obecnie niestety tak nie jest, za mecze nie wpadają przedmioty, tylko za postęp w Rocket Pass i jest ich niewiele, no i meczy rozegranych mam około 250. Czy to trofeum nie jest już do wbicia ? czy może trzeba wykupić i wbić całe premium z Rocket Pass ? Z góry dziękuję za pomoc.

•  
    1603141653

Trofeum dalej jest do wbicia ale jest zdecydowanie trudniej niż przed przejściem na f2p. Co i jak znajdziesz tutaj:
    https://forum.psnprofiles.com/topic/96676-rocket-league-f2p-trophy-guide-information-for-new-players/

1 Fajne!
  •  
    1603211061

@Khalkus Dzięki wielkie, teraz już wszystko jasne :) Trzeba albo zakupić 500 kredytów i póżniej wymieniać się z kimś tymi samymi przedmiotami aż do wbicia trofeum, lub nie kupować kredytów i ciułać przedmioty ze zrzutów co zapewne trwa bardzo długo.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry