Remote play

Jakubowski

1650514817
Za dzieciaka widziałem w tv reklamę  play station w której znajomi grali w jedna grę chociaż nie mieli jej oboje, czy dalej funkcjonuje taki remote play jak można zobaczyć na steam? A jeśli tak to czy obydwie strony musza mieć ps plusa oraz czy podczas takiej gry trofea trafiają na konta obydwu graczy czy tylko tego który udostępnia grę 
  •  
    1650520576

Remote Play, czyli Gra zdalna, to funkcja PlayStation 4, która pozwala uruchamiać gry z PS4 na innym urządzeniu zarówno w obrębie sieci domowej, jak i przez internet. Obraz z konsoli stacjonarnej uruchomionej w domu można przesyłać na przenośną konsolę PlayStation Vita oraz na komputery i urządzenia mobilne.

0 Fajne!
  •  
    1650529779

@Laska czyli tylko żebym sobie samemu mógł obraz wyświetlić gdzie indziej? Nie da się we dwójkę zagrać w różnych domach tak ?

0 Fajne!
  •  
    1650533699

@Jakubowski jest obsługiwana gra wieloosobowa on-line

0 Fajne!
  •  
    1650556024

@Laska wybacz, może jestem głupi ale nadal nie rozumiem czy jak znajomy z ps plus udostępni mi możliwość gry online w coś razem to czy ja bez ps plusa będę mógł grać czy tez muszę mieć subskrypcje 

0 Fajne!
  •  
    1650581534

@Jakubowski to nie jest dzielenie sie gra remote play to streamowany obraz z konsoli na urzadzenie z funkcja kontrolowania

0 Fajne!
  •  
    1650606075

@mrsolo prostymi słowami i wszystko jasne, dzięki za wyjaśnienia i cierpliwość chłopaki 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry