[Recenzja] The Witch and the Hundred Knight [PS4]
-
The Witch and The Hundred Knight jest to tytuł bardzo satysfakcjonujący, jeśli oczywiście możesz ominąć jego początkowe uściski i dość szalone trudności i mroczny humor. Jest to świetny hack i slash JRPG i każdy, kto lubi Diablo lub Gauntleta, może równie dobrze wejść w tę grę. Dobra zmiana tempa z serii Disgaea i mam nadzieję, że w przyszłości zobaczymy sequel Nippon Ichi Software.
Wg mnie gra 7 / 10
Zalety:
Niezapomniana i czarująca ścieżka dźwiękowa
Wiele różnorodnych, powiązanych ze sobą systemów rozgrywki do zbadania
Ciężka, wymagająca walka sprawia, że każde trafienie jest znaczące
Wady:
Wiele elementów rozgrywki jest ledwo wyjaśnionych
Kilka lochów ciągnie się zbyt długo
1 Fajne! -
Powiem krótko. Zaciekawiłeś mnie. Naprawdę do tej pory nie grałem w tego typu gry ale po wielu, wielu, wieeelu doznanych zawodach które sprawiły mi tzw super produkcje które miały być hitem chętnie przyjrze się i takiemu czemuś. Tylko gdzie to dorwać tanio ?
1 Fajne! -
Bardzo mi miło :)
Gdzie można dorwać tanio? Tu właśnie tkwi problem. Ostatnio była zniżka w PSStore za obie części (1 i 2) i pakiet kosztował 60 zl. Obecnie... jest za ponad 300 zl chyba. Trzeba szukać. Znalazłem tutaj za rozsądną cenę:
http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/13076-the-witch-and-the-hundred-knight-revival-ps4-0813633016320.html
1 Fajne! -
120 to dla mnie też drogo za grę która nie wiem czy mi się spodoba, 60zł dałbym odrazu jeszcze za 2 części :) poczekam ps store ma to do siebie że lubi powtarzać promocje1 Fajne!
-
Dobra recenzja , jak najbardziej jestem na tak
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo