[Recenzja] The Witch and the Hundred Knight [PS4]

konewko Elite Vip

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1557249936
.
  •  
    1561151927

The Witch and The Hundred Knight jest to tytuł bardzo satysfakcjonujący, jeśli oczywiście możesz ominąć jego początkowe uściski i dość szalone trudności i mroczny humor. Jest to świetny hack i slash JRPG i każdy, kto lubi Diablo lub Gauntleta, może równie dobrze wejść w tę grę.  Dobra zmiana tempa z serii Disgaea i mam nadzieję, że w przyszłości zobaczymy sequel Nippon Ichi Software.

Wg mnie gra 7 / 10

Zalety:

Niezapomniana i czarująca ścieżka dźwiękowa

Wiele różnorodnych, powiązanych ze sobą systemów rozgrywki do zbadania

Ciężka, wymagająca walka sprawia, że ​​każde trafienie jest znaczące

Wady:

Wiele elementów rozgrywki jest ledwo wyjaśnionych

Kilka lochów ciągnie się zbyt długo

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1561761028

@konewko

Powiem krótko. Zaciekawiłeś mnie. Naprawdę do tej pory nie grałem w tego typu gry ale po wielu, wielu, wieeelu doznanych zawodach które sprawiły mi tzw super produkcje które miały być hitem chętnie przyjrze się i takiemu czemuś. Tylko gdzie to dorwać tanio ? 

1 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1561792900

Bardzo mi miło :)

Gdzie można dorwać tanio? Tu właśnie tkwi problem. Ostatnio była zniżka w PSStore za obie części (1 i 2) i pakiet kosztował 60 zl. Obecnie... jest za ponad 300 zl chyba. Trzeba szukać. Znalazłem tutaj za rozsądną cenę:

http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/13076-the-witch-and-the-hundred-knight-revival-ps4-0813633016320.html

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1561801310
    120 to dla mnie też drogo za grę która nie wiem czy mi się spodoba, 60zł dałbym odrazu jeszcze za 2 części :) poczekam ps store ma to do siebie że lubi powtarzać promocje 
    1 Fajne!
  •  
    1570801665

Dobra recenzja , jak najbardziej jestem na tak

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry