Ranking

DraGo

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1595592081

Mam taką sugestię odnośnie dodatkowych funkcji WG, nie wiem czy była już o tym mowa, z tego co przeglądałem ostatnio forum to nie zauważyłem tematu. Mianowicie czy myślał już ktoś o rankingu osób, które w danym miesiącu wymieniły najwięcej gier/transakcji/sprzedaży ? Uaktualnienie raz w miesiącu. Ot, taka mała sugestia, rankingi zawsze mobilizowały (promowały osoby z największą ilością pozytywnych opinii).

•  
    krowek Admin
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

1595872378

Fajny pomysł, aspirujesz na top1? 😎

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1595873528

Nieskromnie napiszę, że swego czasu byłem top1 GT :-) po jakimś czasie chyba @mastahluc mnie wyprzedził z tego co pamiętam (może się mylę, ale ten nick mi się kojarzy z tym portalem), aczkolwiek tutaj nie mam szans, ale top 10 czemu nie :-)

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1595877146

@DraGo

Byłem w top10 przez kilka lat i z niego chyba nie wypadłem, ale na pewno nie jest to dla mnie motywator do zawierania transakcji :-D

@krowek

Kiedyś tam taki ranking może powstać. Może odznaki za top3 ilości wymian w miesiącu i top3 w roku?

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1595879635

Dla mnie również nie jest to motywator. To bardziej promowanie pozytywnie ocenianych graczy. Tak jakby polecanych przez WG. Fajna sprawa. 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry