Ranking
Mam taką sugestię odnośnie dodatkowych funkcji WG, nie wiem czy była już o tym mowa, z tego co przeglądałem ostatnio forum to nie zauważyłem tematu. Mianowicie czy myślał już ktoś o rankingu osób, które w danym miesiącu wymieniły najwięcej gier/transakcji/sprzedaży ? Uaktualnienie raz w miesiącu. Ot, taka mała sugestia, rankingi zawsze mobilizowały (promowały osoby z największą ilością pozytywnych opinii).
-
Fajny pomysł, aspirujesz na top1? 😎
1 Fajne! -
Nieskromnie napiszę, że swego czasu byłem top1 GT :-) po jakimś czasie chyba @mastahluc mnie wyprzedził z tego co pamiętam (może się mylę, ale ten nick mi się kojarzy z tym portalem), aczkolwiek tutaj nie mam szans, ale top 10 czemu nie :-)
0 Fajne! -
Byłem w top10 przez kilka lat i z niego chyba nie wypadłem, ale na pewno nie jest to dla mnie motywator do zawierania transakcji :-D
Kiedyś tam taki ranking może powstać. Może odznaki za top3 ilości wymian w miesiącu i top3 w roku?
2 Fajne! -
Dla mnie również nie jest to motywator. To bardziej promowanie pozytywnie ocenianych graczy. Tak jakby polecanych przez WG. Fajna sprawa.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo