Rachet i Clank 2016
Temat zamknięty
Witam mam pytanie skończyłem grę i zaczynam tryb wyzwań nie wpadło mi trofeum za intruzera a wszystkie 16 łamigłówek zrobiłem i nie autohakowalem pytanie brzmi czy w trybie wyzwań też będę mógł powtórzyc łamigłówki z intruzerem? I co się dzieje po skończeniu trybu wyzwań można grać dalej czy trzeba zacząć nową gre
-
Będziesz mógł powtórzyć bo mi też nie wpadło za pierwszym podejściem.
Co do zakończenia trybu wyzwań nie wiem ale na Twoim miejscu bym wyczyścił wszystko przed przystąpieniem bo finału ja tak robiłem bo brakowało ulepszeń broni i latałem po całej mapie i nabijałem expa na bronie :D
0 Fajne! -
@Emadera2019 hej. Też już o tym myślałem by farmic do 10 poziomu bronie. To tobie też nie wpadło bez autohakowania? Trochę mnie wkurzyło bo nabawiłem się na torze by wbić platynę a tu mi przez takie gówno nie wpadło. Czyli w trybie wyzwań mam możliwość użycia 16 razy intruzera by zaliczyć trofka ? Dzięki za info
0 Fajne! -
nie uzywałem autohakowania bo jesli tego użyjesz to automatycznie nie zaliczy Ci trofki i musisz przechodzić od poczatku cała gre.
Wg mnie w trybie wyzwań mozesz jeszcze raz otworzyc wszystkie 16 poniewaz tryb wyzwan to nic innego jak przejscie gry jeszcze raz tylko ze z całym postępem z pierwszego przejscia.
z drugim podejscie i tak szukałem tych drzwin po koleji z poradnikiem bo juz mi sie cierpliwość skończyła :D
0 Fajne! -
@Emadera2019 no wiem że bez autohakowania ale tak zrobiłem i nie wpadło
0 Fajne! -
spróbuj na trybie wyzwań bo i tak musisz przejść jeszcze raz żeby platynę zdobyć :)
mi wpadło za drugim przejściem :)
0 Fajne! -
@Emadera2019 wpadło za drugim razem
platyna siedzidzięki jeszcze raz TEMAT DO ZAMKNIĘCIA POZDRO
2 Fajne! -
egelancko :)
0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo