PS4 za PS2.
Hej !
Przeglądam od jakiegoś czasu oferty wymian gier na PS2, z racji słabej aktywności postanowiłem otworzyć temat.
Może ktoś z was akurat odkurza szafę, piwnicę, garaż i odnalazł jakieś gierki na ps2 a nie wie co z nimi zrobić, jeśli jesteście w takiej sytuacji możecie się zgłosić do mnie, rozpatrzę wszelkie propozycję, mogę nawet pomóc się ich pozbyć opłacając przesyłkę.
Kupię bądź wymienię na tytuły z PS4 dostępne w mojej bibliotece.
Zapraszam do kontaktu a w temacie do wspominania tytułów z PS2 i nie tylko !
-
mam białego kruka jakim jest Def Jam fight for NY ale oczywiście płyta się wiesza po wejściu do menu xD
0 Fajne! -
Hmmm, ja w domu rodzinnym ma strychu zostawiłem chyba z 80 gier w pudle, nawet nie pamietam jakich. Jak jeszcze będą to dam znać ( tylko niewiem kiedy tak będę), ale nie obiecuje że są, bo wyprowadzałem się 7 lat temu ;)
1 Fajne! -
@arizzzona666 Jasne, jak nadejdą takie czasy będę oczekiwał :D I warto odwiedzić rodzinę ! Chociaż w dzisiejszej sytuacji lepiej #zostaćwdomu ale nadrobić :D
0 Fajne! -
@neKu zapraszam na mój profil, mam ponad 20 gier na PS2 - w większości to same klasyki. Są też tytuły na PSP
0 Fajne! -
@arizzzona666 a te gry to oryginały? czy przegrywane bo miałeś chipa w konsoli 😉
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
Nawet widzę moja ulubiona grę z czasów dzieciństwa jaka była silent Hill. Mogliby zrobić remake na ps40 Fajne!
-
Szacun za Project Zero znany tez jako Fatal Frame, najlepsza jak dla mnie trylogia gier na ps2 :)
0 Fajne! -
@Misza Jeśli zainteresowany jesteś to zapraszam priv :D
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo