Ps4 ea access
Siemka, czy można wykupić ea access pieniędzmi które mamy na koncie psn ? proszę o szybką odp i temat do zamknięcia :)
-
Mozna.
0 Fajne! -
@lasik96 Tak, można płacić portfelem PSN. Opłaty dokonujesz bezpośrednio w PS Store.
1 Fajne! -
U mnie pokazuje,że muszę dodać kartę kredytową i nie mogę skorzystać ze środków z portfela
1 Fajne! -
@Szefo21 Niestety trzeba dodać kartę. Po dodaniu pojawi Ci się okno wyboru formy płatności i płacisz już bezpośrednio z portfela PSN.
0 Fajne! -
@andreo.spc nie za bardzo chciałbym tam dodawać swoją karte a na to wychodzi,że to jedyny sposób
0 Fajne! -
Możesz dodać kartę, wykupić abonament i usunąć. Nic nie ryzykujesz, nie ma obaw.
0 Fajne! -
Mnie dziwi fakt że jak wykupimy ea Access na 12 miesięcy i anulujemy subskrypcje to ona nie jest ważna przez 12 miesięcy tylko do końca miesiąca co jest głupie bo jak wykupuje ps plus to zazwyczaj po wykupieniu anuluje subskrypcje i ona jest wazna przez okres za który zapłaciłem
0 Fajne! -
Naczytałem się o tym żeby nie dodawać karty kredytowej bo to włamania na serwery,kradzieże danych osobowych itd ale skoro piszecie,że nie ma obaw to spróbuje
0 Fajne! -
Takie rzeczy piszą przewrażliwieni ludzie. Od lat kupuję za pomocą i nic mi się nie stało. Mało tego - w przypadku jakiegoś oszustwa czy coś największe szanse na zwrot pieniędzy masz właśnie przy płatności kartą.
Przy PS+ raczej usuwasz automatyczne odnawianie, a nie samą subskrypcję. Mogę się jednak mylić.
0 Fajne! -
Tak mój błąd ale powinno być to na podobnej zasadzie
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo