PS Plus

legus

1567713344

Witam!
Jako, że od niedawna jestem abonentem PS plus mam pytanko. Czy na na te 100 gb w chmurze można zapisywać gry? Czy tylko savy? To samo tyczy się podłączenia dysku zewnętrznego? I drugie pytanie, gdy chcę pobrać grę z obecnego miesiąca chcę pobrać np za 2 miesiące to czy jest taka możliwość?
Pozdrawiam!

•  
    1567717891

100 gb w chmurze na kopie savow. Dysk zewnetrzny gry plus savy. Jesli masz wykupionego plusa zawsze mozesz pobrac gry, ktore wczesniej "kupiles" w ramach abonamentu.

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1567740586

Gier nie musisz pobierac od razu ale musisz je dodać do biblioteki (to jakbyś je zakupił jak masz abonament) i wtedy możesz nawet za rok je pobrać jeśli będziesz miał aktywny abonament (czyli jak cie najdzie ochota na granie w gry z abonamentu a nie masz aktywnego plusa, zakup plusa i masz już dostęp) 

2 Fajne!
  •  
    1567746122

Tylko taka rada jeśli nie wykupisz plusa a zapomnisz o tym , to save ci przepadną ja się zagapiłem i z chmury przepadły.Więc zawsze sobie pilnuj terminy :)Gry możesz mieć w bibliotece i i póki masz plusa możesz zagrać w nie , jeśli nie wykupisz nie pograsz będzie blokada gry.Więc smiało dodawaj i za 2 miesiące czy za rok  będziesz mógł pograć w nie :)

2 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1567751622

@Marcin_Tedy
    Abstrachując od stylu wypowiedzi przypominającego nastolatka, wprowadzasz jeszcze ludzi w błąd. Po skończonej subskrypcji masz 6 miesięcy na jej odnowienie, zanim zapisy ci przepadną. Ładnie się zagapiłeś na pół roku.
    Dodatkowo masz, nie majac plusa i nie używając konta przez 2 lata, Sony ma prawo je usunąć.

@legus

Możesz mi powiedzieć jak rozumiesz zapisywanie gier w chmurze i jaki byłby tego cel?

2 Fajne!
  •  
    1568102585

@hajpero celem byłoby po prostu wykorzystanie przestrzeni dyskowej, ale skoro gry można pobierać również później z biblioteki to nie ma pytania. A jak wygląda kwestia usunięcia gry? Czy za parę miesięcy mogę ją pobrać ponownie? Czy można tylko raz? Bardzo dziękuję za pomoc!

1 Fajne!
  •  
    1568103557

@legus

Mozesz ile chcesz.

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry